2020-07-04 12:33

Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

 |  09:01
Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat oficial candidatura la prezidențiale. A făcut asta în fața membrilor de partid, într-o vizită de campanie, la Botoșani, potrivit România TV.

Acolo a fost întâmpinat cu scandarea "Tăriceanu, președinte!" și le-a spus membrilor ALDE să tragă tare pentru partid dacă vor ca el să devină președintele României.

"Dacă vreţi să obţinem un rezultat bun la prezidenţiale, dacă vreţi ca eu să am o şansă reală în cursa prezidenţială şi dacă vreţi ca la anul să aveţi cât mai mulţi reprezentanţi în structurile de putere locale, la nivelul Consiliului Judeţean preşedinte, vicepreşedinte, consilieri judeţeni, la primării primari şi consilieri, atunci haideţi să arătăm în această competiţie care urmează peste opt zile că suntem într-adevăr o forţă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

PARANOIA MANECHINUUI
19 Mai 2019

Inainte de candidatura sugoiul bolsevicilor are de raspuns la mai multe intrebari : Cand se va discuta si supune la vot in senat RIDICAREA IMUNITATII SLUGOIULUI TARICEANU. DOSARUL ARE 6 LUNI IN SERTAR IAR DNA ASTEAPTA RASPUNS. ȘPAGA A FOST 800000 DOLARI LUATI DE MANECHIN DE LA AUSTRIECI. CE NE POATE SPUNE MASCARICEANU DESPRE MOSTENIREA GOJDU DATA DE EL UNGARIEI ????? CE NE SPUNE MASCARICEANU DESPRE '' AFACEREA PETROMIDIA '' ???? CUM RAMINE CU '' BILETELUL ROZ TRIMIS LUI BASESCU ??? CUM RAMINE CU OUG DATA DE EL IN AFACEREA '' CITROEN'' ??? DAR RELATIA CU SILBERSTEIN SI ALTI ISRAELIENI CONTROVERSATI ???? NICI O ȘANSA LA PREZIDENTIALE NU AI BORFAS EXPIRAT HOTULE SI SLUGOI A MAFIEI PSD.
ANONIM
19 Mai 2019

La "ALDE-pe loc repaus" s-a anunțat candidtul la funcția de "stat de drepți", ?
ANONIM
19 Mai 2019

CU DOSARUL DIN PARLAMENT CUM A RAMAS > IL FACE PRES LA PUSCARIE PE ETERIST ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz