2020-05-25 06:54

Călin Popescu Tăriceanu şi-a depus la BEC candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Va candida independent

 |  11:39
Călin Popescu Tăriceanu şi-a depus la BEC candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Va candida independent

Călin Popescu Tăriceanu şi-a depus, luni, la BEC, dosarul de candidatură la alegerile prezidenţiale, cu aproximativ 270.000 de semnături. Preşedintele Senatului a precizat că va candida independent, din cauza întârzierii înregistrării în instanţă a partidului său.

Preşedintele Senatului a fost însoţit la BEC de membrii partidului său, foştii liberali Radu Stroe, Mihai Stănişoară, Daniel Barbu şi Cristian David.

De asemenea, mai mulţi simpatizanţi l-au aşteptat Călin Popescu Tăriceanu în faţa sediului BEC, cu sloganuri precum ”Băsescu la puşcărie!”, ”Băsescu, judecat pentru ce-a furat” şi ”Jos Băsescu”, dar şi ”Tăriceanu, preşedinte”.

”Eu sunt până în decembrie orfan de preşedinte, vă aştept”, i-a spus un militant lui Tăriceanu. ”Mie mi-e ruşine cu puşcăriabilul care a fost”, a afirmat un altul.

”Încă în justiţie trenează înregistrarea partidului şi de aceea o parte din semnături nu am putut să le folosim. Am depus peste 272.000 de semnături astăzi şi ne-am îndeplinit obiectivul”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a mai spus că România are nevoie de mai mult.

”Eu cred că România are nevoie de mai mult, are nevoie de un proiect de ţară, un proiect ambiţios care să o ducă pe locul pe care îl merită”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că proiectul său politic se intitulează ”România, a şaptea putere a Europei”.

Fiind întrebat ce şanse crede că are în această cursă electorală pentru Preşedinţia ţării, Călin Popescu Tăriceanu a spus că sondajele îl arată favorit pentru turul întâi pe Victor Ponta şi consideră că liderul PSD este cel mai puternic contracandidat al său.

”Nu are importanţă scorul, depinde şi de performanţa celorlalţi, fără îndoială. Cel mai probabil, aş spune că peste 20 de procente adunate vor fi suficiente, corelate cu evoluţiile celorlalţi contracandidaţi, ca să intru în turul doi”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-22Parerea ta...

BUBOSU
25 Sep 2014

Imi doresc un presedinte onest,corect pentru un viitor mai sigur al generatiei de maine. Tariceanu Presedinte
ANDREI
25 Sep 2014

ce iti doresti u Bubosule sa ii dea dumnezeu la cine stiu eu.. cum poti dori asa cv pt tara noastra ?? bn tinand cont ca nu e nimeni bun pt a fii presedinte .. u ai ales un rau mai mic.. TOtusi sa nu uitam cat bine a putut sa faca Tariceanu atunci cand a fost la putere
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine