2019-10-23 16:51

Cameră: PNL a depus moţiune simplă la adresa ministrului de Interne

 |  13:11
Cameră: PNL a depus moţiune simplă la adresa ministrului de Interne

Grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor a depus miercuri o moţiune simplă, denumită "Bastoanele PSD peste obrazul democraţiei româneşti", la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, "care a coordonat represiunea din 10 august".

"Considerăm incredibil că ministrul Dna nu a demisionat încă, deşi e evident că am văzut o intervenţie a unor jandarmi cu indicative ascunse, care au folosi lovituri interzise asupra unei majorităţi paşnice de protestatari, fără să existe un ordin semnat legal la acel moment, chiar după declaraţiile unor reprezentaţi PSD, un cumul de ilegalităţi, altfel spus. Considerăm incredibil că generaţia noastră a mai trăit un soi de mineriadă, cu cetăţeni nevinovaţi loviţi în cap de jandarmi şi nimeni nu e dispus încă să răspundă pentru asta", a spus deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, cel care a anunţat depunerea moţiunii în plenul Camerei Deputaţilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

MERCENARII MAFIEI PSD.
05 Sep 2018

La parchet sunt depuse aproape 700 plangeri penale pe adresa mercenarilor mafiei psd-alde si a analfabetei din ViTELE. TOTI BORFASII MAFIEI PSD EXECUTATI IN PIATA VICTORIEI IMPREUNA CU SEFII MERCENARILOR PLATITI DIN BANII CELOR GAZATI SI BATUTI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray