2020-01-26 01:07

Campion de kickboxing amenință PRU

 |  22:55
Campion de kickboxing amenință PRU

Un mesaj foarte dur la adresa ultimelor mișcări din PRU a fost postat de campionul de kickboxing Daniel Ghiță pe pagina sa de facebook. Daniel Ghiță a fost membru PRU dar și-a dat demisia în urmă cu aproape două luni invocând nerespectarea principiilor.

”Opriti-va cu teatru asta ieftin. PRU sunteti extrem de penibili. Unde va este demnitatea, onoarea? Am dat dislike la pagina PRU. Eu am crezut ca este un partid patriotic. Forta nationala a poporului roman nu are limite. POPORUL este forta, nu parlamentarii! Dati sigla jos cu VLAD TEPES. Nu insultati un erou si patriot adevarat! Nihil Sine Deo”, este mesajul lui Daniel Ghiță către PRU.

Pe data de 8 iulie, Daniel Ghiță își anunța demisia cu următorul mesaj: ”Am luat decizia să demisionez din Partidul România Unită. Sunt un naționalist și un activist hotărât și voi lupta pentru principii corecte și pentru binele poporului român până la capăt. Locul meu este numai acolo unde aceste principii sunt respectate. Defrișarea pădurilor m-a forțat să intru în politică. Rămân în politică pentru a-mi apăra țara! NIHIL SINE DEO”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-30Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
30 Aug 2016

BRAVO.............TE-AI TREZIT LA TIMP.........DOAR CA IN ROMANIA NU PREA EXISTA PARTID "NATIONALIST"...............A VRUT VADIM TUDOR SA CREEZE UN FEL DE STRUTZO-CAMILA NATIONALIST-BOLSEVICA CU BOLSEVICII LUI ILIESCU SI A IESIT O CARICATURA.............PRECUM EROII LUI CARAGIALE TOTI SUNT CU "INTERESUL NATONAL" IN PAHARUL DE WHISKI>>>>>>>>>>>>ACUM MAI NOU L-AU CONFISCAT SI PE VLAD TEPES>>>>>EXACT CA CURVELE CARE-SI SCHIMBA LENJERIA INTIMA DUPA CUM SE POTRIVESTE CU CLIENTUL....ROSU LA UNUL....NEGRU LA ALTUL.....ALB LA URMATORUL...DUPA AIA ROZ CU PICATZELE....SI ASTIA TOT NISTE CURVOI SUNT...PONTA CHIAR E PE INVERS...SI NU E SINGURUL
ANONIM
31 Aug 2016

IN RO NU EXISTA SISTEM POLITIC DEOARECE POLITICA CURVA E SI DE KKT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine