2020-08-05 02:47

Când îşi lansează Daniel CONSTANTIN noul PARTID şi cum se va numi noua formaţiune

 |  10:16
Când îşi lansează Daniel CONSTANTIN noul PARTID şi cum se va numi noua formaţiune

Fostul copreşedinte al ALDE, Daniel Constantin, a fixat data când îşi va lansa noul partid pe care vrea să-l constituie alături de mai mulţi parlamentari proveniţi din fostul PC. Constantin susţine că în momentul de faţă există două variante de nume al noii formaţiuni, însă una se află în pole-position.

„Avem două nume pe care le pregătim. Vineri vom decide într-o şedinţă după care actele vor fi depuse şi mergem mai departe. Pro România este o variantă pe care o analizăm, în momentul de faţă este cea mai acceptată”, a declarat la TVR Daniel Constantin, care a adăugat că luni îşi va lansa noul partid.

Constantin a anunţat că viitorul partid va fi alături în continuare de guvernul Grindeanu, din care a făcut şi el parte ca vicepremier şi ministru al Mediului: „Cred că trebuie să păstrăm consecvenţa votului. Eu cred că, pentru sănătatea societăţii româneşti, Sorin Grindeanu trebuie să reuşească pentru ca noi să trăim mai bine şi parlamentarii care sunt alături de noi vor susţine toate măsurile bune pentru cetăţeni şi pentru ţară. Vom trage însă semnale de alarmă în momentul în care lucrurile nu sunt în regulă”.

Pe de altă parte, acesta a spus că relaţiile nu vor fi la fel de cordiale cu PSD din cauza preferinţei pe care conducerea acestui partid a arătat-o lui Călin Popescu-Tăriceanu în disputa internă din ALDE. „În momentul în care coaliţia a acceptat o anumită formulă, ca anumiţi oameni să fie răstigniţi în piaţa publică nu mai putem avea relaţii. Îmi pare rău pentru că am foarte mulţi prieteni în PSD dar, din păcate, viaţa ne-a dus într-o anumită postură în care, din cauza leadership-ului, nu mai puteam avea acelaşi tip de relaţii”, a încheiat Constantin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-05-26Parerea ta...

TACHE
26 Mai 2017

Prevad ca o sa aibe soarta lui Gojgaru.
RASPUNS
26 Mai 2017

POPBABIL DUPA CE IESE FELIX MOTANUL DIN PUSCARIE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz