2020-08-11 16:53

Când va fi dezbătută moțiunea împotriva Ralucăi Prună

 |  20:40
Când va fi dezbătută moțiunea împotriva Ralucăi Prună

Moțiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Justiției, Raluca Prună, va fi dezbătută și votată marți, la mai puțin de 24 de ore de la depunerea de către PSD, a decis astăzi Biroul Permanent al Camerei Deputaților.

Moțiunea cu titlul "Și minciuna poate să ucidă" cere demisia ministrului Justiției, Raluca Prună, după ce aceasta a susținut în plenul CSM că a mințit judecătorii de la CEDO în privința fondurilor alocate pentru penitenciare.

''Reproșurile asociațiilor profesionale ale magistraților cu referire la condițiile concrete în care își desfășoară aceștia activitatea, refuzul de a identifica magistrații care au desfășurat poliție politică, au culminat cu revolta privind declarația ministrului Justiției", se arată în textul moțiunii.

Inițiatorii susțin că declarația Ralucăi Prună ''este mincinoasă sub două aspecte: unul privește <>, cel de-al doilea că un înalt demnitar al statului român a mințit în fața unui organism internațional''.

Prin bugetul de stat aprobat de Parlamentul României pentru anul 2016 pentru Administrația Națională a Penitenciarelor a fost alocată suma de 1.157.669.000 lei, iar suma de 71.855.000 lei reprezenta venituri proprii, de la aprobarea bugetului și până în luna iunie, fondurile alocate au fost suplimentate prin acte normative, susțin semnatarii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz