2020-02-29 00:10

Candidat SURPRIZĂ la prezidențiale: O VEDETĂ s-a hotărât să se înscrie în marea cursă pentru Cotroceni

 |  22:50
Candidat SURPRIZĂ la prezidențiale: O VEDETĂ s-a hotărât să se înscrie în marea cursă pentru Cotroceni

Bibliotecarul Avram Iancu, devenit celebru după ce a traversat înot Canalul Mânecii şi a parcurs traseul Dunării de la izvoare şi până la vărsare, a anunţat, miercuri, că va candida la alegerile prezidenţiale din acest an.

Bibliotecarul Avram Iancu a anunţat, miercuri, pe blogul lui, că va candida la alegerile prezidenţiale din acest an. El spune că nu va intra în politică, ci va declanşa o „revoluţie împotriva clasei politice”.

„În această zi istorică de 7 august 2019 vă anunţ intenţiile pentru viitorul cincinal al vieţii mele şi al României; voi înota în cele mai tulburi ape. Voi candida independent la alegerile prezidenţiale din acest an. Să fie clar! Eu nu pentru că Avram Iancu tocmai asta face; declanşează adevărata revoluţie română a poporului tocmai împotriva clasei politice româneşti care trebuie schimbată. E un strigăt de disperare a unei generaţii sacrificate care nu mai vrea să-şi vadă şi copiii sacrificaţi pe altarul diletantismului politic, incompetenţei, slugărniciei, îmbogăţirii peste noapte, a trădării şi înrobirii”, a scris Avram Iancu pe blogul lui.

În continuarea mesajului, Avram Iancu, devenit celebru după ce a traversat înot Canalul Mânecii şi a parcurs traseul Dunării de la izvoare şi până la vărsare, a comparat lupta politică pe care o va avea de dus în campanie cu cea a unui înotător.

„Nu sunt naiv! Ştiu cu ce forţe demonice vom lupta. Apele în care mă aventurez sunt tulburi. Valuri imense se vor ridica şi mă vor lovi. Rechinii îmi vor da târcoale pentru a mă muşca letal. Meduzele mă vor otrăvi şi ele. Curenţii îmi vor fi cu toţii potrivnici. Furtunile vor fi năprasnice. În acest context am o singură şansă; ca mâna dreptă să mi-o ancorez în braţul puternic al lui Hristos iar mâna stângă să o ancorez în braţul iubit al poporului. Doar aşa vom putea umbla împreună peste ape! Doar aşa vom putea face din Administraţia Prezidenţială un bastion emblematic de încredere şi de recâştigare a demnităţii tuturor românilor”, a mai scris el.

Avram Iancu a mai anunţat că în perioada următoare va fi prezent în oraşe şi sate, unde va încerca să strângă 200 de mii de semnături.

În acest an, în luna martie, Avram Iancu a terminat pe locul trei cel mai dur maraton din lume, „6633 Arctic Ultra”.

Anul trecut, bibliotecarul din Hunedoara a reuşit să ajungă la Istanbul, în Turcia, după ce a parcurs înot cei 680 de kilometri, de la Sulina, stabilind, astfel, un nou record, după ce reuşise să străbată Dunărea fără costum de neopren.

Avram Iancu a devenit cunoscut în 2016, când a travesrat înot Canalul Mânecii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine