2020-03-28 17:36

Candidați SURPRIZĂ la Primăria Capitalei: Traian Băsescu și Rareș Bogdan s-ar putea LUPTA pentru București

 |  22:20
Candidați SURPRIZĂ la Primăria Capitalei: Traian Băsescu și Rareș Bogdan s-ar putea LUPTA pentru București

Se apropie alegerile locale și încep deja jocurile politice în partide pentru a-și desemna candidatul cu cele mai multe șanse pentru a cuceri Bucureștiul. Conform ultimelor declarații și informații, Traian Băsescu, Ludovic Orban sau Rareș Bogdan ar râvni fotoliul de primar general.

Rareș Bogdan a decarat că va candida la Primăria Bucureștiului dacă îi va cere partidul, însă nu exclude ca PNL să propună alți candidați dintre membrii săi.

‘’Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere. Nu pot să mă opun deciziei partidului’’, a declarat fostul realizator al emisiunii ''Jocuri de Putere''. Europarlamentarul consideră că Dreapta politică trebuie să dea primarul Capitalei în 2020.

Surpriza zilei vine de la fostul președinte Traian Băsescu care nu ar refuza o astfel de propunere. Întrebat dacă ar candida la Primăria Capitalei, Traian Băsescu a declarat:

" Hai, să se termine povestea asta cu procesul cu CNSAS și vedem. În politică nimic nu e sigur. Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc", a precizat europarlamentarul PMP la TVR.

Pe de altă parte, surse citate de Antena3 au dezvăluit că însuși liderul PNL, Ludovic Orban s-ar pregăti pentru cursa alegerilor locale din București, având în vedere că funcția sa de premier e efemeră, în contextul pregătirii declanșării alegerilor anticipate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

CCR WC
13 Feb 2020

9 interlopi de la ccr trebuiesc arestati.Transforma romanii in sclavii specialilor.Parlamentul degeneratilor si Psd isi bate joc de romani.Iohannis sa dea codul adminstrativ inapoi .Sa nu mai tina cont de deciziile aberante ale interlopilor de la ccr.Ccr urgent desfiintata.Toata tara va muncii pentru bosorogii astia senili.Auzi judecatori cu trei patru pensii speciale sa se judece pe sine insusi.Ce au putut sa faca degeneratii astia din tara.Catule sa iesi sa te plangi ca nu sunt bani de pensii si alocatii dar ai 2 mld de euro pentru interlopii speciali.Auzi Orban da sa judece cumularea pensiilor cu salariile de la stat la interlopii de la ccr.De noaptea mintii ce bataie de joc la adresa romanilor .Orbane esti handicapat sau bandit?.Sa vedem de unde le dati banii.Romanii sunteti jefuiti pe fata de acesti monstrii de politicieni .Vor transforma copiii in sclavi.Psd partid al mafiei.Orban complicele psd.
CIUMA ROSIE
13 Feb 2020

Qiorul este marioneta lui Soros la fel ca FIEREA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine