2020-07-05 18:04

Candidații USR pentru locale, în Capitală: Clotilde ARMAND, la Primăria Sectorului 1 și Radu MIHAIU la Sectorul 2

 |  10:26
Candidații USR pentru locale, în Capitală: Clotilde ARMAND, la Primăria Sectorului 1 și Radu MIHAIU la Sectorul 2

Europarlamentarul Clotilde Armand a fost desemnată candidatul USR pentru Primăria sectorului 1, iar Radu Mihaiu pentru Primăria sectorului 2.

„Le mulţumesc mult colegilor din USR sector 1 pentru încredere. Trebuie să recâştigăm sectorul 1. Pentru că incompetenţa PSD a distrus destul, pentru că promisiunea din 2016 trebuie onorată", a scris Armand, pe Facebook.

De asemenea, USR sector 2 informează, printr-un comunicat transmis Agerpres, că Radu Mihaiu, care este şi preşedintele filialei, a fost ales de peste trei sferturi dintre membrii prezenţi la Adunarea Generală pentru a candida la primărie. Mihaiu este antreprenor IT, „un om implicat în proiecte sociale de peste 10 ani, fost secretar de stat în Guvernul Cioloş şi un foarte bun manager”, susţine sursa citată.

„Vreau să avem o curăţenie ca acasă, să ne simţim în siguranţă ca acasă - atât noi, cât şi copiii noştri. Vreau mai multă verdeaţă. Vreau să nu mai fim nevoiţi să mergem cu maşina la muncă sau la distracţie - pentru că ajungem acolo fie pe jos, fie cu transportul în comun, fie cu mijloace de transport alternative (biciclete, trotinete, ride sharing). Şi pentru ca toate acestea să se întâmple, vă propun 5 direcţii principale de care sectorul 2 are atâta nevoie: curăţenie, infrastructură şcolară, trafic, timp personal şi încurajarea mediului de afaceri", afirmă preşedintele USR sector 2.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-07Parerea ta...

NULITATI UMANE
07 Oct 2019

DUPA CERCEI PARE A FI RUDAREASA........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz