2020-07-02 13:41

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale va fi Theodor Paleologu / Ce funcție a primit Mihail Neamțu

 |  13:57
Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale va fi Theodor Paleologu / Ce funcție a primit Mihail Neamțu

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale va fi Theodor Paleologu, a decis, duminică, conducerea partidului, la propunerea lui Traian Băsescu. Acesta nu a participat la vot.

„Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale este Theodor Paleologu. Purtatorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale si al partidului este Mihail Neamţu”, a anunţat PMP.

Acestea au fost propunerile făcute de Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

„A fost şi ministru, şi ambasador, e şi fiul lui Paleologu bătrânu”. Sper să îi încurce rău pe Barna şi pe Dăncilă”, a spus Traian Băsescu, preşedintele de onoare al PMP.

Traian Băsescu: E absolvent de Sorbona, a fost şi în alte şcoli unde nu a reuşit Macron. A fost şi ministru, şi ambasador. Eu te-am numit ambasador?

Theodor Paleologu: Dar cine? Năstase?

Traian Băsescu: Are şi 46 de ani şi e şi fiul lui Paleologu bătrânu. Are foarte multe calităţi care îl recomandă ca un candidat care, dacă ar câştiga, ar fi un bine pentru România. Sper să îi încure rău pe Barna şi Dăncilă, să le creăm o surpriză.

Mihai Neamţu, extrem de impetuos, va trebui să se pondereze pe ici, pe colo, că nu trebuie să omoare pe nimeni în campanie. Cu certitudine, cu Mihai am lucrat, cu Toader am lucrat, nu văd niciun impediment ca partidul să îi accepte pe cei doi în aceste două calităţi.

Dacă veţi da un vot pozitiv, suntem în situaţia în care tranziţia se cam apropie de sfârşit şi va lua sfârşit în ziua votului, când mă duc, voi vota candidatul partidului şi voi considera că nu mai am nicio obligaţie faţăa de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului.

Să vă spună Theodor câteva cuvinte, dar eu nu o să stau la vot.

Theodor Paleologu: Despre ce să fie discursul? Despre Plutarh? Despre Aristotel?

Traian Băsescu: Să ştii că eu nu stau nici la tot discursul tău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-25Parerea ta...

LIANA
16 Sep 2019

Specimenul asta candideaza!? Doamne fereste ne si apara neSe credea fat-frumos si cica udrea nu mai putea de dragul lui Siktir paranoia !Da ti seama de raalitate bai onanie urata si proasta!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz