2020-08-03 16:00

Care e propunerea de PREMIER pregătită de PSD după moțiune

 |  21:34
Care e propunerea de PREMIER pregătită de PSD după moțiune

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, că social-democraţii sunt pregătiţi să vină, alături de alte forţe din Opoziţie, cu o propunere de premier, "un specialist recunoscut de toată lumea", în situaţia în care moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună va fi adoptată.

"Asta e treaba Opoziţiei să depună moţiuni de cenzură. Când PNL depunea moţiuni de cenzură, noi veneam să spunem 'Domnule nu aveţi voie să depuneţi moţiuni de cenzură'? (...) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problemă a acestui Guvern. Acest Guvern trebuie să plece şi să fie înlocuiţi de nişte specialişti care să gestioneze această pandemie şi criza economică. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier. O să discutăm şi cu celelalte forţe aflate în Opoziţie, ca şi PSD, din Parlament să venim cu o singură propunere, un specialist recunoscut de către toată lumea. Avem această propunere. E şi normal dacă dărâmăm un Guvern să venim cu o propunere. O să mergem şi cu o propunere de proiect economic pe termen scurt până la alegeri", a declarat Ciolacu, la România TV.

Liderul PSD a amintit că atributul de desemnare a premierului este al preşedintelui, conform Constituţiei. "Eu respect Constituţia. Preşedintele numeşte, de la cine doreşte", a adăugat Marcel Ciolacu, conform Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-31Parerea ta...

ADEVARTA OTRAVA
30 Iul 2020

Această politică PSD-ista este o adevărată otravă.Nimic bun pentru popor , credeti ca intereseaz al lor gunoi si promisiuni deșarte? Dumnezeu / natura a făcut selecția pe o durata mare de timp...
SCHIMB
31 Iul 2020

Schimb , scobitori folosite la un cap , pentru hirtie igienica , folosita pe o parte
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz