2020-02-18 02:10

Carmen Dan, CONVOCATĂ pe 15 mai la Comisia de apărare de la Senat

 |  14:42
Carmen Dan, CONVOCATĂ pe 15 mai la Comisia de apărare de la Senat

Comisia de apărare şi ordine publică din Senat a aprobat, în ultima şedinţă, cu majoritate de voturi, solicitarea PNL de audiere a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, în data de 15 mai, pentru ''a da seamă cu privire la seria de infracţiuni grave, cu violenţă, cu care s-a confruntat România în ultimele luni'', anunţă Agerpres.

"Partidul Naţional Liberal consideră că siguranţa cetăţenilor şi ordinea publică au fost puse în pericol de setul de măsuri inconştiente pe care le-a luat actualul Guvern PSD-ALDE, ale căror efect îl putem constata astăzi, după ce aproximativ 8.000 de persoane, specialişti cu experienţă, au părăsit Ministerul Afacerilor Interne", a declarat preşedintele Comisiei de apărare, Marcel Vela, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

El precizează că "ministrul Carmen Dan va trebui să răspundă şi cu privire la afirmaţiile şi promisiunile făcute în luna februarie în plenul Camerei Deputaţilor, invitată de către PNL la 'Ora Guvernului', contrazise de infracţiunile din ultima perioadă".

"Doamna Carmen Dan va trebui, de asemenea, să explice de ce nici până astăzi nu a luat măsurile care se impuneau pentru a rezolva lipsa de personal şi disfuncţionalităţile din activitatea ministerului. Nu în ultimul rând, va trebui să elucideze episodul 'Microfonul' şi acuzaţiile iresponsabile făcute la momentul declanşării respectivului scandal, incompatibile cu demnitatea pe care o deţine", se mai arată în comunicatul senatorului PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine