2020-07-03 17:04

Carmen Dan iese la ATAC. Ce mesaj îi transmite lui Dacian Cioloș

 |  20:12
Carmen Dan iese la ATAC. Ce mesaj îi transmite lui Dacian Cioloș

Carmen Dan a spus, duminică, după ce Dacian Cioloş a vizitat Roşiorii de Vede, că în programul său de guvernare el are, cu siguranţă, promisiuni că va construi autostrăzi, însă întrebarea este cum va reuşi, deoarece campania pentru Cuminţenia Pământului din timpul guvernării sale a eşuat.

Asa că, încercând marea cu degetul, domnul Cioloş a descins în periplul campaniei şi prin Teleorman, chit că avea dânsul ceva informaţii că pe acolo lumea nu prea îl apreciază! Ei bine, astăzi şi-a luat avânt spre Roşiorii de Vede şi, după ce a coborât din sferele înalte, monsieur Julien a constatat că acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormăneni. Probabil în programul său (foarte posibil o reeditare a lamentabilei platforme 100) are promisiuni că va umple ţara de autostrăzi”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Totodată, ministrul de Interne a menţionat, în mesajul său, şi campania privind Cuminţenia Pământului, pe care a caracterizat-o ca fiind „un fiasco”.

„Întrebarea este: Cum veţi reuşi, domnule Cioloş, (să construiască autostrăzi, n.r) atât timp cât singurul proiect al guvernării dumneavoastre a fost un fiasco total? Nu mai ştiţi care? Vă aduc eu aminte: sculptura lui Brâncuşi, Cuminţenia Pământului. Sigur aţi uitat, domnule Cioloş, la fel cum aţi uitat să daţi banii înapoi celor care au donat! (...) Trebuie să recunosc că sunteţi atipic. Întâi v-aţi bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotştiutor, pentru ca astăzi să ţineţi lecţii de bună-cuviinţă politică teleormănenilor. P.S.: Pentru “sfântul selfie" de care nu vă puteti desprinde, încercaţi un zâmbet sincer. Pe români nu i-a impresionat niciodată falsitatea...”, a mai scris ministrul.

Precizările vin după ce Dacian Cioloş (care deschide lista Alianţei USR-PLUS la alegerile europene) a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că s-a deplasat în Roşiorii de Vede pentru a strânge semnături şi a întâlnit un grup de susţinători PSD, veniţi să-l critice.

„Că aş fi fiul lui Soros, cel fotografiat cu mai mulţi lideri PSD… Că „guvernul zero“... nu am putut să îi contrazic, e adevărat, pentru că a fost guvernul zero corupţie. Au ţinut să afle cum mi se par drumurile de la ei din judeţ. Şi recunosc, se poate circula pe ele, dar adevărul e că uiţi de acest lucru atunci când îţi aduci aminte de Tel Drum, de metrul de şosea care are 80 de centimetri şi de dosarele companiei şi ale lui Liviu Dragnea. Poate ar merita să ne întrebăm câţi kilometri de autostrăzi şi drumuri naţionale s-ar fi putut face cu banii cheltuiţi cu dărnicie pentru acoliţii PSD”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-17Parerea ta...

ANONIM
18 Mar 2019

Bubosul si o ia in bot non stop La ROSIORI era sa fie linsat Lumea striga: MINCINOS ticalos
ANONIM
18 Mar 2019

M.A.I NU SE POATE REFORMA SI PERFECTIONA DIN CAUZA MULTILOR PENSIONARI REANGAJATI CARE AU GASTI MAFIOTE SI IDEI BOLSEVICE.....
DIANA
18 Mar 2019

OF CHIPAROASA MEA, FRUMOASA MEA, CA SA- L CITEZ PE TEODODOVICI, CAT ESTI DE FERMECĂToARE CAND TACI.. MAI FEMEILE ASTEA NOMINALIZATE DE DRAGNEA, OARE NU VA INTREBA - TI SI VOI UITADU- VA IN OGLINDA ,DOAMNE CHIAR ATAT DE DESTEAPTA SUNT SAU ASA MA VEDE SEFU'.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz