2019-10-22 09:03

Carmen Dan îi ACUZĂ de lucruri grave pe Grindeanu și Ponta: „Este o încercare de LOVITURĂ de STAT!”

 |  22:17
Carmen Dan îi ACUZĂ de lucruri grave pe Grindeanu și Ponta: „Este o încercare de LOVITURĂ de STAT!”

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Antena 3, că numirea lui Victor Ponta în Guvern şi păstrarea unor foşti miniştri în Cabinet arată că are loc "o veritabilă încercare de lovitură de stat", fostul premier dorindu-şi din nou să conducă Executivul.

"Nu vreau să creadă nimeni că fac afirmaţii, spun ceea ce cred, ceea ce simt. Eu în acest moment cred că ne confruntăm cu o veritabilă încercare de lovitură de stat. (...) Este premier în funcţie până la moţiune, dar este singur, nu mai are Cabinet. Cred că aceste două componente nu pot fi separate. (...) Încercarea disperată de a constitui un Cabinet, punând presiune continuă şi negociind, însemană că ţi-ai propus să creeze o structură care nu este constituţională. Eu aşa văd", a spus Carmen Dan, potrivit News.ro.

Ea a comentat că Ponta "şi-a dorit foarte mult să fie iarăşi premier şi îşi imaginează că a şi reuşit".

"S-a văzut de fapt cine este în spatele domnului Sorin Grindeanu. (...) Se va întâmpla ce s-a întâmplat şi în 2015, o să vedeţi act de guvernare pe Facebook", a afirmat Carmen Dan.

Ministrul a adăugat că Sorin Grindeanu va face "tot ce îi va spune Secretarul General" de acum încolo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Iun 2017

Asa este...STATUL MAFIOT(reprezentat de mafiotii DRAGNEA&slugile) A PRIMIT O LOVITURA DE GRATIE...bravo Grindene..esti capabil...jos cu mafia
GINU
17 Iun 2017

Poate a venit momentul adevarului ,Grindeanu va prezinta asa cum sunteti clan mafiot
COGITAVI
17 Iun 2017

Cuvintele si alegerea dvs. va descalifica. Poate este timpul sa pastrati tacerea. V-ati straduit si ati fost suficient de vocala. Chiar credeti ce spuneti?
FANTOMA LUI COSTEL COMANA
17 Iun 2017

grupul mafiot Dragnea a pierdut ministerul de interne si urmeaza despaduchierea din tote functile...bye bye
OMAR HAISSAM
17 Iun 2017

ha ha Sevil Shaiddeh era cu banii de la buget programul PNDL-II pentru mituirea PSD-istilor din filiale..Acum s-a dus dracului afacerea CIORDEALA MLIARDELOR iar flausatul Dragnea va merge la PUSCARIEEEE.....JiLAVAAAA in loc de Brazilia
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray