2020-02-29 02:02

Carmen Dan îl PUNE LA PUNCT pe președintele Iohannis: ”S-a SPĂLAT pe mâini!”

 |  21:21
Carmen Dan îl PUNE LA PUNCT pe președintele Iohannis: ”S-a SPĂLAT pe mâini!”

Preşedintele Klaus Iohannis „s-a spălat pe mâini de subiectul Schengen'', a scris ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

„Iohannis s-a spălat pe mâini! Încă o dată! Azi am văzut toţi cum domnul preşedinte s-a spălat pe mâini de subiectul Schengen, apreciind că discuţiile tehnice nu sunt de nivelul dânsului şi că subiectul trebuie abordat în formatul miniştrilor de interne. Aderarea la Spaţiul Schengen nu este doar un obiectiv al Ministerului Afacerilor Interne sau al Guvernului, ci un obiectiv naţional. Pentru asta, toate forţele politice, indiferent de culoare sau doctrină, ar trebui să lucreze împreună”, a afirmat Dan.

Potrivit ministrului, aderarea României la Spaţiul Schengen ţine în prezent doar de voinţa politică a statelor membre, iar rolul preşedintelui este să contribuie la obţinerea acestei voinţe politice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

ARMATA PENALA
08 Mai 2019

Puscariasul draknea a scos armata de analfabete la atac impotriva presedintelui. Cum sa intri in Schengen cand guvernarea Romaniei este pe mâna mafiei psd ?????
ANONIM
09 Mai 2019

DAR PE HOTUL DE DRAGNEA NU IL CUNOSTI SAU DOSARE CU EL ?
MIKIM
09 Mai 2019

S-a spalat si la ochiu' maro! Pentru aia care lucreaza cu limba. Stiu ei care.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine