2020-06-01 16:56

Carmen Dan nu se teme de o eventuală REMANIERE

 |  13:04
Carmen Dan nu se teme de o eventuală REMANIERE

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că nu se teme de o eventuală remaniere preconizată de premierul României, Viorica Dăncilă. Potrivit șefului MAI, evaluarea miniştrilor este una firească.

Viorica Dăncilă a anunţat în urmă cu câteva zile că începând din această săptămână va fi evaluată activitatea fiecărui minister în parte, precizând că membrii coaliţiei guvernamentale vor decide dacă se va face remaniere sau se va lua în calcul o restructurare.

„Cred că este foarte bine că se face această evaluare, este firească şi normală. Am discuţii cu premierul României în fiecare zi, pentru că specificul activităţii impune lucrul acesta. Comunicarea cu premierul este una foarte bună. Nu mi-a cerut premierul să plec din funcţie. Premierul a tot spus că face o evaluare şi este normală. Nu ne temem de ceea ce urmează”, a declarat Carmen Dan, citată de Mediafax.

Ministrul a fost prezent marți la Comisia parlamentară de anchetă pentru investigarea eventualelor nereguli şi fraude semnalate în spaţiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

# INEXISTENT
09 Iul 2019

Droguri ca prin brânză la firul ierbii, CRIME LA TOT PASUL, PERMISE PE LUBENIȚĂ, FĂRĂ WC PUBLIC MILIȚIA FORȚEAZĂ ORDINEA ETC ETC....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine