2019-10-18 04:50

Carmen Dan, PROVOCARE pentru Iohannis: ”Să reproducă lozinca de pe plăcuțele de înmatriculare”

 |  16:53
Carmen Dan, PROVOCARE pentru Iohannis: ”Să reproducă lozinca de pe plăcuțele de înmatriculare”

După ce președintele Klaus Iohannis a denunțat practicile comuniste ale poliției, într-un discurs la Consiliul Național al PNL, ministrul de Interne, Carmen Dan i-a lansat o provocare în direct la România TV.

”Dacă domnia sa crede că opiniile politice trebuie să conţină cuvinte obscene, l-aș provoca, având în vedere eleganţa pe care vrea să o afişeze, nu o are, dar vrea să o afişeze, să reproducă lozinca respectivă”, a declarat sâmbătă ministrul de Interne, Carmen Dan, la România TV.

”Este mai mult decât evident că a început campania electorală și probabil acum lansează noile tendințe în materie de exprimare a opiniilor politice. Atât timp cât ministrul de Interne a avut o atitudine rezervată şi nu s-a implicat în actiunea poliţiei, aceeaşi atitudine ar fi trebuit să o aibă si el. Nu văd declaraţia decât cu referire la acea situaţie, pentru că l-aş ruga să dea exemple de români ridicaţi de Poliţie. Cred că s-a referit la acea situaţie şi am văzut un mesaj vulgar pe plăcuţe de înmatriculare. Probabil că aceasta este conduita pe care preşedintele trebuie să o promoveze”, a mai spus Carmen Dan.

”Au început acțiuni de neimaginat. Persoane care îndrăznesc să-și expună public opinia anti-PSD sunt luați de Poliție în plină zi. Nu s-a mai întâmplat din anii întunecați ai comunismului”, spusese anterior Iohannis sâmbătă la Consiliul Național al PNL, conform G4media.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-04Parerea ta...

NAZI
04 Aug 2018

Este evident ca minciuna la Iohannus este ca painea cea de toate zilele la un om normal Fara minciuna pare un individ normal ,dar cum deschide gura iti dai seama cat este de bolnav mintal
ANONIM
04 Aug 2018

Felicitări dna ministru...trebui PLESNIT cu vorbele lui.asa ca nu ne mai rămâne decât mut bien KWJ
ANONIM
04 Aug 2018

Felicitări dna ministru...trebui PLESNIT cu vorbele lui.asa ca nu ne mai rămâne decât muy bien KWJ
ADEVARUL DERANJEAZA MAFIA PSD
04 Aug 2018

S-a dovedit clar ca militia din romania face politica analfabetei de la Videle. Militia a facut exces de zel si a executat un ordin al politrucei dan iar reversul a fost dramatic pentru acest tablagii.S-au facut de ras cu politruca cu tot.,,Suedezul'' a transmis un mesaj exact de nivelul si pe limba electoratului primitiv al mafiei psd. Mesajul transant arata primitivismul mafiei psd in raport cu legile internationale pe care nu le cunosteau si analfabetismul votantilor psd care nu inteleg ca sunt mintiti si umiliti zi de zi de un puscarias si gasca lui de slugi.
@ ADEVARUL....
04 Aug 2018

Ori esti prost ...pro esti prost ...din două una este adevarata....păi dacă poliția suedeză spune că acele numere sunt valabile numai pe teritoriul suediei...tu de ce zici ca sunt valabile si in romania ???.. OARE ESTI ASA DOXA IN MATERIE .. SAU AI PRIMIT INDICATII SA CRITICI...mai rumega putin...si boi stau si rumega
@@MUISTA
06 Aug 2018

ERA VORBA DE FELUL IN CARE VAGABOANDA L-A ABANDONAT BOLNAV LA VIDELE , CA SA FIE MAI APROAPE DE INCULPATUL DRAGNEA . ASA CA STAI JOS BOULE SI SUGE , SUGE , SUGE ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray