2020-07-02 18:43

Carmen Dan, răspuns DUR pentru președintele Iohannis: ”Nu stăm în GENUNCHI!”

 |  19:35
Carmen Dan, răspuns DUR pentru președintele Iohannis: ”Nu stăm în GENUNCHI!”

Ministrul de Interne, Carmen Dan a transmis o primă reacție după ce președintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgență a miniștrilor Teodor Meleșcanu și Carmen Dan pentru organizarea alegerilor din 26 mai.

”Nu stăm în genunchi, nici eu, nici partidul, în fața lui Klaus Iohannis. Nu am de gând să demisionez”, a fost mesajul pe care Carmen Dan i l-a dat realizatorului RTV Victor Ciutacu.

Klaus Iohannis i-a cerut Vioricăi Dăncilă să-i demită pe cei care au organizat alegerile europarlamentare.

 

„Cei care au organizat aceste alegeri trebuie să plătească cu funcția. Pentru că nu și-au dat demisia de onoare, solicit demiterea ministrului de Externe și al ministrului de Interne. Imediat”, a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29

In legatura cu acest articol...

SURSE TV: Premierul Dăncilă îi cere DEMISIA ministrului Carmen Dan

Meleșcanu îi răspunde președintelui Iohannis după ce i s-a cerut DEMISIA

Președintele Iohannis cere DEMITEREA de urgență a lui Teodor Meleșcanu și Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan nu PLEACĂ din funcție: ”Iohannis nu mă INTIMIDEAZĂ, are o idee fixă!”
Parerea ta...

MAREA IUBIRE
29 Mai 2019

Normal dna Carmen Dan, răspuns DUR , felicitări de altfel ! 10 August. Ca de fiecare data, părintii au venit însoțiți de cei mici la protest. Peste 450 de persoane au avut de suferit în urma violentelor înregistrate la protestul din 10 august, unele având nevoie mai multe zile de îngrijirea medicilor. Într-un centenar ( Descoperim inteligenta politicianului deștept cu mult patriotism.)
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
29 Mai 2019

si uite-asa un partid mafie-ciuma rosie cu 23 % calca in picioare TOt popoRUL RoMAN....iar ministerul de interne ajunge sa faca pe bodyguarzii mafiotilor asa a fost de fiecare data cand era PSD la guvernare...tara devine un fel de Koreea de Nord
NEGRO
30 Mai 2019

Doamnei Carmen Dan Nu-i place pozitia in genunchi. Probabil cea de ...capra. Cam cu asta se poate lauda, de cand l-a servit cu toata supusenia cvasi religioasa pe Guru. Dar de cand acesta se afla la racoare, umflarea gainii in pene de huliu nu-i prea sta bine. Oricum, va cadea si va raspunde in fata legii precum Guru al ei, crezut invulnerabil. Desigur, fata de excesele politienesti savarsite poporului nemultumit, care le-a si aratat la utimele alegeri care le este adevarata fata. Doamna secretara de scoala generala, du-te la meseria de baza, ca la minister continuind sa ne sfidezi reusesti doar sa te faci de ras! Puah!
CAMELEON
30 Mai 2019

LA DRAGNEA AU STAT IN GENUCHI SI SUB BIROU LA EL
# CORTEXUL???
01 Iun 2019

Cînd vine,, CARUL" se răstoarnă....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz