2019-10-23 18:28

Carmen Dan se APĂRĂ: ”Protestul din 10 august nu a fost PAȘNIC”

 |  18:46
Carmen Dan se APĂRĂ: ”Protestul din 10 august nu a fost PAȘNIC”

"Mitingul" din 10 august 2018 nu a fost unul paşnic, a declarat marţi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, în cadrul dezbaterii moţiunii simple la adresa sa, depusă de PNL.

"Fiecare poate avea propria reprezentare a acţiunilor din acea seară. Unii au văzut o violenţă excesivă împotriva Jandarmeriei şi un atac la adresa unei instituţii fundamentale a Statului. Alţii au văzut doar un miting paşnic şi o acţiune violentă a Jandarmilor. Nu, pe 10 august 2018 nu a fost un miting paşnic. Dacă ar fi fost aşa, lucrurile ar fi decurs ca la toate celelalte mitinguri şi proteste pe care tot Jandarmeria Capitalei le-a gestionat în ultimii ani", a spus Carmen Dan, scrie Agerpres.Ministrul de Interne a precizat că în perioada 2017-2018, Jandarmeria Capitalei a gestionat 35 de misiuni de ordine publică cu risc ridicat, iar dintre acestea 25 au fost conduse de maiorul Cazan Laurenţiu, acelaşi comandant din seara de 10 august."Chiar dacă iniţial s-a dorit ca adunarea publică din data de 10 august să fie una legală, protestul nu a fost asumat de niciuna din numeroasele organizaţii şi platforme civice care au iniţiat, susţinut şi promovat acest eveniment. Nu a existat vreun organizator care să-şi fi asumat răspunderea legală. Este adevărat că în Piaţă au fost şi persoane care nu au făcut violenţe, iar unele dintre acestea au avut de suferit în urma intervenţiei forţelor de ordine", a mai spus ministrul.Carmen Dan a adăugat că, pentru tot ce înseamnă abuzuri şi încălcări ale legii, cei vinovaţi vor răspunde, aşa cum este firesc să se întâmple şi cu cei care au lovit jandarmii şi au instigat la violenţă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-11Parerea ta...

COADA DRACULUI
12 Sep 2018

CARACATITA , DACA ERA MATA PRINTRE DEMONSTRANTI ? NU AVEM PRETENTIE DE LA TINE . AI OMORIT BARBATU , FARA SA AIBA GRIJA CINEVA GRIJA DE EL . DIN SCUTECE TE TI DUPA DRAGNEA . ASA SATI AJUTE DUMNEZEU
BOLSEVICII.
12 Sep 2018

Toata gasca de lichele din TeleMorman (de prosti ) la PUSCARIE. ATI DISTRUS TOATE INSTITUTIILE STATULUI PENTRU A SALVA UN BORFAS DE PUSCARIE ( PARANOICUL draKnea ).
@COADA DRACULUI
12 Sep 2018

nu ti e rusine vad ca esti rea si mincinoasa tanteo!Vad caesti o analfabeta nebuna care fara rusine minti cu ura!Sa dea Dumnezeu sa te gaseasca crapata ca rea mai esti tanteo descreierata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray