2020-06-07 00:40

Carmen Iohannis: Deocamdată nu am început exact activitatea de Primă Doamnă. Mi-ar plăcea să mă implic în educaţie!

 |  07:06
Carmen Iohannis: Deocamdată nu am început exact activitatea de Primă Doamnă. Mi-ar plăcea să mă implic în educaţie!

Carmen Iohannis a declarat, joi, la Berlin, că deocamdată nu şi-a început activitatea de Primă Doamnă, dar că i-ar plăcea să se implice în educaţie.

Fiind întrebată, la întâlnirea preşedintelui cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Germania, de la Ambasada României din Berlin, dacă s-a mai obişnuit cu rolul de Primă Doamnă, Carmen Iohannis a spus că se străduieşte şi că i se pare "interesant, dar foarte greu", dar că, în schimb, îi fac foarte mare plăcere întâlnirile cu oamenii, care-i dau "emoţii pozitive şi foarte plăcute".

Referitor la rolul său, Carmen Iohannis a spus că deocamdată n-a început "exact cu activitatea". "Promit că o să încerc să fac ceva şi pentru cei de acasă şi pentru cei de afară, cât îmi stă în putinţă", a completat Carmen Iohannis.

Chestionată dacă are în vedere anumite proiecte, Carmen Iohannis a spus: "Mi-ar plăcea să mă implic în educaţie şi susţinerea tinerelor talente, de ce nu?".

Carmen Iohannis a afirmat, râzând, că nu ştie dacă ”va fi o altfel de Primă Doamnă”. De asemenea, soţia preşedintelui a recunoscut că îi este greu să facă naveta.

"Mi-e greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut. Mai aşteptăm", a spus Carmen Iohannis, precizând că doreşte să predea în continuare, "măcar cu jumătate de normă".

Fiind întrebată dacă se va transfera la Bucureşti, Carmen Iohannis a spus: "Când o să avem un loc al nostru o să ne gândim, dar deocamdată nu avem unde sta. Trebuie să mai aşteptăm un pic".

În ceea ce priveşte vizita de la Berlin, Carmen Iohannis a spus că este "superbă". "Berlinul este un oraş foarte frumos. Faptul că sunt atâţia români în Germania este un lucru important pentru noi. Ne dorim să le meargă bine celor de aici şi poate, cândva, să se întoarcă acasă", a completat Carmen Iohannis. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine