2019-10-20 03:53

Carmen Iohannis, la Parchetul General! Prima doamnă, audiată într-un dosar

 |  10:59
Carmen Iohannis, la Parchetul General! Prima doamnă, audiată într-un dosar

Carmen Iohannis este aşteptată luni la Parchetul General pentru a fi audiată în urma unei plângeri vizând casele deţinute împreună cu soţul său, preşedintele Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a fost chemată la Parchet ca urmare a plangerii penale formulate de Lumea Justiţiei împotriva soţilor Iohannis şi a notarului Radu Gabriel Bucşa din Sibiu, în legătură cu modul in care cuplul prezidenţial a intrat, din 1999, în posesia a doua imobile din centrul Sibiului, situate în strada Nicolae Balcescu nr. 29 şi în strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Soţia şefului statului a fost iniţial chemată la audieri în 15 noiembrie, însă nu a putut da curs invitaţiei, pentru că îl însoţea pe preşedinte în vizită în Marea Britanie.

"Eu ştiu foarte bine ce am făcut şi la primărie, şi înainte de primărie, şi la Preşedinţie, şi poate este important şi pentru români să ştie şi de la mine, să afle şi din gura mea, eu nu am comis niciodată o ilegalitate sau o faptă penală, lucru care este la fel de adevărat şi pentru soţia mea Carmen", spunea atunci preşedintele Iohannis. Întrebat dacă soţia sa va merge la audiere în 15 noiembrie, Iohannis declara: "Nu va merge pentru că ne vom afla în vizită de stat în Londra".

În 22 noiembrie şeful statului a fost din nou întrebat dacă soţia sa se va prezenta la audieri la Parchetul General, replica sa fiind: "Nu există deocamdată temei pentru astfel de discuţii".

Lumea Justiţiei susţine că soţii Iohannis au folosit suma de 320.000 de euro obţinută cu titlul de chirie pentru imobilul din strada Nicolae Bălcescu, ocupat de o sucursală a Raiffeisen Bank vreme de 14 ani, pentru a achiziţiona alte imobile, în condiţiile în care Tribunalul Braşov şi Curtea de Apel Braşov au conchis ca nu au fost cumpărători de bună-credinţă, anulând definitiv actul de vânzare-cumpărare, dar şi actele de moştenire care au stat la baza preluarii din patrimoniul statului a imobilului.

Cei 320.000 euro au fost folosiţ pentru achiziţionarea altor trei imobile, respectiv casele din str. Someşului nr. 13, str. Măgura nr. 9 şi str. Măgura nr. 11, la rândul lor închiriate, susţine Lumea justiţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-10Parerea ta...

ANONIM
10 Dec 2018

Ravasitoarea va turna minciuni si acolo la fel ca plavanul
ANONIM
10 Dec 2018

Dacă proful se simte pe moșia lui MĂSA, "răvășitoare ce mai are ....este un simplu cetatean care se pare ca ar fi soția lui ASTA.....acum se da bolnavă.....bolnavă de ce ??? Nu cred ca este bolnavă de ...bărbat....are spp.isti lângă ea....asa ca nu se pune ... dar la cât de " ravasitoare" se da , mai sti ???
ANONIM
10 Dec 2018

Dacă groful se simte pe moșia lui MĂSA, "răvășitoare ce mai are ....este un simplu cetatean care se pare ca ar fi soția lui ASTA.....acum se da bolnavă.....bolnavă de ce ??? Nu cred ca este bolnavă de ...bărbat....are spp.isti lângă ea....asa ca nu se pune ... dar la cât de " ravasitoare" se da , mai sti ???
ELA
10 Dec 2018

IN CONSECINTA NU NE MAI PREZENTAM LATRIBUNAL CAND SUNTEM CITATI CI MERGEM CAND DORIM NOI CU CE E MAI PRESUS TZOAPA ASTA HOATA DECAT ORICAR EROMAN ?
STOP CENZURA
10 Dec 2018

Chemarea d-nei Iohannis face parte din programul mafiei psd-alde de denigrare a presedintelui ales de 6,5 milioane de romani. Reclamatia NEFONDATA a fost facuta de slugile lui felix puscariasul dator statului roman cu 60 milioane euro prin hotarâre judecatoreasca.
STOP CENZURA
10 Dec 2018

Porkarul puscarias draknea care a furat banii de hrana a copiilor orfani din Teleormansi un brat al Dunarii VREA SA-SI FACA PROPRIUL COMPLET DE JUDECATA PE PERSOANA FIZICA. MANECHINUL EXPIRAT MASCARICEANU SI-A AMANAT SINGUR IN PARLAMENTUL BORFASILOR RIDICAREA IMUNITATII.PENTRU LUNA FEBRUARIE. ACESTA ESTE '' STATUL PARALEL '' IN CARE BORFASII SI LICHELELE MAFIEI PSD-ALDE ISI FAC PROPRIILE LEGI IN PROPRIUL LOR STAT. NU SCAPATI DEEGE GUNOAIE BOLSEVICE.
ANONIM
10 Dec 2018

gROFUL ASTA VA SPUN EU AR FI BUCUROS SA INTRE RAVASITOAREA PE O PERIOADA LA PUSCARIE CA EL SA SE IUBEASCA CU DRAGNEA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray