2020-03-30 13:56

Carmen și Klaus Iohannis, la BISERICĂ: ea, în fustă scurtă roz, el cu bodyguard care îi ține paltonul

 |  11:51
Carmen și Klaus Iohannis, la BISERICĂ: ea, în fustă scurtă roz, el cu bodyguard care îi ține paltonul

Președintele României, Klaus Iohannis, a mers la slujba de la Biserica Romano - Catolică din Sibiu, alături de soția sa Carmen. Cunoscută pentru ținutele ei comentate aprig de specialiști, Carmen Iohannis a ales să meargă la Biserică îmbrăcată cu o fustă roz, relativ scurtă. Pe de alta parte, presedintele este si el deosebit de atent cu aspectul hainelor sale, motiv pentru care are tot timpul alaturi un bodyguard care ii tine paltonul.

La iesirea de la slujba, familia Iohannis s-a fotografiat alături de câtiva copii de la biserică şi de alte câteva persoane.

La plecare,preşedintele Iohannis le-a urat celor prezenţi ”O duminică plăcută!”, fără a face alte declaraţii, potrivit News.ro.

În mai multe rânduri,, în special cu ocazia sărbătorilor religioase, şeful statului şi soţia sa au fost filmaţi mergând la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, cel mai adesea, preşedintele făcând şi scurte declaraţii sau urări la ieşire.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-17Parerea ta...

BORFAș
17 Noi 2019

Groful....tot grof ramane ...chiar si la biserica
PARAIPAN
17 Noi 2019

Corect ...ptr asta sunt plătiți spp.isti....sa ii care sterpului palton ...sa se dea si el grande langa ravasitoarea ....sibiului....SICTIR ....NISTE SLUGI PE BANI MULTI...oare tot asta il stethe si la cur ??? Sau se repede rareș bogdan
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine