2020-07-11 01:33

Cât şi când cresc PENSIILE şi ALOCAŢIILE. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al premierului

 |  13:00
Cât şi când cresc PENSIILE şi ALOCAŢIILE. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al premierului

Premierul Ludovic Orban a declarat că majorarea alocaţiilor şi a pensiilor depinde de evoluţia economică. Premierul asigură că atât alocaţiile, cât şi pensiile, vor creşte în mod cert, doar ca acest lucru să nu dăuneze grav economiei pe termen lung.

Referitor la dublarea alocaţiilor, amânată la ultima şedinţă de Guvern până la 1 august, după rectificarea bugetară, tocmai pentru a fi găsite fondurile necesare, premierul a afirmat: ”E cert că le creştem. Vedem cum o vom face atunci când ne apropiem de termenul de rectificare a bugetului”.

De evoluţia economică depinde şi majorarea pensiilor. Întrebat dacă acestea vor creşte cu 40% din septembrie Orban a răspuns: „Nu e 100% asta. Banii sunt prevăzuţi, dar totul depinde de cum evoluează economia, dacă reuşim să asigurăm un trend economic solid, o creşte eco consolidată, să relansăm investiţiile să îmbunătăţim colectarea. Vom creşte pensiile cu siguranţă, dar nu vom lua o decizie care să afecteze evoluţia economiei pe termen lung. Vom creşte şi alocaţiile, vom încerca să asigurăm o creştere cât mai mare. (...) Sper să nu vină şi o criză economică. Ne va pune într-un impas extrem de grav, pentru că în ultimii 3 ani s-a dezechilibrat grav economic românească”, a adăugat Orban la la hotnews.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-19

In legatura cu acest articol...

Orban: “E posibilă angajarea răspunderii pe o lege de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari”

PNL, sondaj de opinie: Patru candidaţi pentru Primăria Capitalei
Parerea ta...

PROBLEME
19 Ian 2020

Cât şi când cresc PENSIILE şi ALOCAŢIILE ? Dar cu cat cresc averile din PSD ? Privim atent, un viu exemplu: Codrin Ștefănescu a încasat 2 milioane de euro.
OSMAN
20 Ian 2020

tot cu cat cresc si la pnl
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz