2020-01-24 06:37

Cătălin Ivan: Nu mi-am jignit colegele și nu am de ce să fiu sancționat

 |  19:41
Cătălin Ivan: Nu mi-am jignit colegele și nu am de ce să fiu sancționat

Scandalul dintre vicepremierul Liviu Dragnea și parlamentarul european Cătălin Ivan continuă. Deputatul din Parlamentul European l-a avertizat pe fostul președinte al CJ Teleorman că ar putea fi sancționat pentru afirmațiile făcute în privința sa.

Parlamentarul european Cătălin Ivan a declarat sâmbătă că nu există motive pentru a fi exclus din PSD, întrucât nu consideră le-ar fi jignit pe colegele sale, Gabriela Firea și Viorica Dăncilă. „Sunt uimit, pentru că nu ştiu unde sunt jignirile. Eu am proprietatea termenilor şi cei şapte ani de acasă mă obligă să nu jignesc niciun coleg de partid. Niciodată nu voi jigni şi nu am jignit pe cineva din partid, cu atât mai mult o colegă, sau colege cu care am lucrat”, a explicat liderul social-democrat.

Ivan a adăugat că președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost cel care l-a jignit atunci când l-a numit „puști obraznic”. El i-a amintit fostului președinte al CJ Teleorman că a apărat votul pentru suspendarea președintelui Băsescu și a participat la negocierea funcțiilor PSD din Parlamentul European. „Poate obrăznicia vine din faptul că nu sunt de acord cu propunerile sale. Dar într-un partid democartic ai voie să ai şi alte opţiuni, există mai multe viziuni, mai multe curente, mai multe păreri. E o dezbatere, nu putem să fim toţi de acord”, a remarcat ironic politicianul PSD. Cătălin Ivan a subliniat că „nu există absolut niciun argument ca măcar să fiu mustrat, nu exclus” și a adăugat că, dacă va fi sancționat, Liviu Dragnea ar trebui judecat cu aceeași măsură pentru afirmațiile făcute în privința sa.

Liderul social-democrat a mai spus că va participa la lucrările organizate sâmbătă de Comitetul Executiv Național (CExN), informează Mediafax. Ivan și-a anunțat intenția de a vota menținerea PSD la guvernare și a lui Victor Ponta în funcția de prim-ministru al țării. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-13

In legatura cu acest articol...

Liviu Dragnea: Cătălin Ivan este un puști obraznic, cu cheița întoarsă de Vanghelie
Parerea ta...

IVANE!
13 Dec 2014

Poate si astia au boala pe tine, ca si pe Cristian preda :) Vrea sa lasi valiza de euro-parlamentar, mancandu-si colegii tai de sub unghii pt.ca ai fata de SPALATEL fata de dinozaurii, brontozaurii din PSD, nu ai mintea pusa pe moate SI, tocmai pt.ca nu te tiganesti (ca multi dintre ei...) esti capsat pt.buna-purtare! Ce? Au sarit la gatul tau cotzoharlele-alea doua? Las'sa sara - inseamna ca-i place despre tine :) Lasa-le in pace! Vezi-ti de drumul tau, bazeaza-te pe cei 7 ani de-acasa in continuare si lasa cainii sa latre, bine? P.S. Nu te ofusca si tu pt.ca te-a facut ala "pusti obraznic"! Te-a 'certat' parinteste:) Io asa cred!
CROCODILUL FLAMAND
13 Dec 2014

hehehe dar cine o fi in spatele Sulfinei zisa si TAXA AUTO ILEGALA?palarie-ntr-un picior,EADS si Tiriac sunt cei care vand masinile koreene cu TAXA ZERo indetrimentul celor europene cu TAXA MII DE EURO .......ASA CA....daca vrei sa scapi de Sulfina......calca-l pe cap pe Tiriac(tatuka din umbra)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray