2020-08-07 00:27

Cătălin Predoiu AVERTIZEAZĂ: ”Ministrul Justiției a ÎNCHIS practic DNA, nu mai există”

 |  22:32
Cătălin Predoiu AVERTIZEAZĂ: ”Ministrul Justiției a ÎNCHIS practic DNA, nu mai există”

Liberalul Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei, atrage atenţia asupra articolului VII din ordonanţa pe legile justiţiei. „Ministrul Toader a închis practic DNA”, avertizează Predoiu.

„Prin art.VII din Ordonanța publicată astăzi, ministrul Toader a închis practic DNA. El oferă astfel, cu puțină întârziere, un răspuns întrebării lansate public de Liviu Dragnea: ”Mai există DNA?!”. Răspunsul este nu, de azi nu mai există. Ordonanța trimite acasă zeci de procurori DNA, oprind astfel anchete, descurajând întreaga instituție, încurajând lumea corupției. Iar MCV este începând de astăzi un acronim pentru Marea Corupție Veselă”, scrie Cătălin Predoiu pe pagina sa de socializare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16Parerea ta...

ANONIM
17 Oct 2018

Prioritatea mafiei psd a fost desfiintarea DNA si salvarea de puscarie a celui mai mare hot si borfas pe care l-a avut Romania dupa VOICULESCU. ACEST GUNOI NUMIT draKnea TOT NU VA SCAPA DE FURIA POPORULUI. NICI IN BRAZILIA UNDE SI-A TRANSFERAT HOTIILE.
ILIE
17 Oct 2018

Așa este , nu mai există DNA-ul vostru , care a fost înființat ilegal și deci și-a desfășurat activitatea ilegal.! Deep State , pe cale de dispariție ,SÎC.!!
ANONYMOUS
17 Oct 2018

Du-te dracului pupincuristule ! Sssssssitu-le !!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz