2020-08-04 19:43

Cătălin Predoiu, despre Catedrala Mântuirii Neamului: E un proiect bun pentru Bucureşti

 |  07:59
Cătălin Predoiu, despre Catedrala Mântuirii Neamului: E un proiect bun pentru Bucureşti

Construirea unei moschei în Bucureşti nu este oportună, a afirmat candiatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu. Liberalul a ţinut să precizeze că ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului este un proiect bun pentru bucureşteni.

''Eu cred ca este un proiect bun pentru Bucureşti'', a afirmat Cătălin Predoiu, în cadrul unei emisiuni la Digi24, întrebat despre oportunitatea construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

În ceea ce priveşte o eventuală moschee, liberalul a spus: ''Nu văd un astfel de proiect oportun. Nu trebuie să facem mai mult decât se face în Europa la acest moment''. 

Acesta a mai spus că nominalizările lui Ludovic Orban şi Marian Munteanu nu au fost o greşeală a PNL.

''De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toţii atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL şi electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist, iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism şi fair-play. Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea'', a explicat Cătălin Predoiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz