2020-01-24 07:12

Cătălin Predoiu, despre rectificarea bugetară: Este o baronizare bugetară

 |  12:46
Cătălin Predoiu, despre rectificarea bugetară: Este o baronizare bugetară

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a precizat, marţi, într-un comunicat de presă, că rectificarea bugetară făcută de premierul Victor Ponta este de fapt o ''baronizare bugetară".

"Antreprenoriatul și capitalul românesc au nevoie de un Guvern serios care să nu amăgească cu măsuri temporare, care nu pot fi susținute pe termen lung, un Guvern serios care menține pe termen lung cadrul fiscal. Ceea ce vedem însă în rectificarea bugetară făcută de Ponta (de fapt de Dragnea) este de fapt o 'baronizare bugetară'. Guvernul lui Ponta ia resursele de la investiții și dezvoltarea infrastructurii și le dă baronilor din PSD. 'Rectificarea — amețeală' bugetară este o altă dovadă a lipsei de onestitate a Guvernului lui Ponta", a precizează Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreședintele PNL susţine că solicitarea liberalilor privind demisia lui Victor Ponta nu este ''stupidă''.

"Ponta susține că cererea PNL de a demisiona este 'stupidă'. Fără a-i discuta situația penală, cererea nu este stupidă. Iată de ce: economia are acum nevoie de un Guvern cu credibilitate în lume, care să atragă investiții și sprijin pentru România. Ei bine, Ponta nu mai are credibilitate nici pentru a deschide o gogoșerie în Dubai. Dacă într-adevăr vrea să servească economia României, se retrage de la Guvern, așa cum s-a retras de la șefia PSD. Deocamdată, îi este mai frică de ceea ce îi poate face PSD, decât îi pasă de economia României. De fapt, din ceea ce se vorbește pe culoarele puterii, Ponta ar pleca de la Guvern și mâine, dacă nu i-ar fi frică de ce i-ar face baronii PSD dacă o face'', a susţinut Cătălin Predoiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray