2020-05-25 07:22

Cătălin Predoiu, noi detalii despre candidatul PNL pentru Primăria Capitalei

 |  14:15
Cătălin Predoiu, noi detalii despre candidatul PNL pentru Primăria Capitalei

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, că liberalul Cristian Bușoi este, în prezent, candidatul PNL pentru primăria Capitalei. Predoiu a ţinut să precizeze că o discuție despre orice alt candidat este prematură.

"În momentul în care am preluat organizația, candidatul era, deja, nominalizat cu unanimitate de voturi de către organizația București, era domnul Bușoi. Dânsul este candidatul organizației de București în acest moment. Deci, continuă precampania. Urmează să aibă loc o evaluare la jumătatea lunii februarie, o cercetare sociologică, cu privire la rezultatele acestei precampanii. Este prematur să discutăm despre orice alt candidat", a afirmat Cătălin Predoiu, la DC News.

Acesta a mai spus că le-a solicitat colegilor de la PNL București să-l susţină pe Cristian Bușoi.

"Este candidatul filialei, votat de către organele de conducere ale filialei București, (...) la jumătatea lunii decembrie, și eu înțeleg să ne sprijinim candidații, nu să-i subminăm. Faptul că urmează o cercetare sociologică este cât se poate de normal. Chiar domnul Bușoi dorește să aibă o imagine clară asupra situației din teren. Urmează, conform procedurilor, o validare la nivelul Biroului Politic Național și abia după aceea putem să vorbim de candidatura consolidată. În acest moment, însă, el este declarat de către filială singurul candidat al filialei", a subliniat Cătălin Predoiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine