2020-07-03 23:37

Cătălin Predoiu: S-a mai făcut un pas pentru înfrângerea Gabrielei Firea

 |  08:58
Cătălin Predoiu: S-a mai făcut un pas pentru înfrângerea Gabrielei Firea

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, duminică seara, la TVR, că îl bucură deschiderea lui Nicuşor Dan, precizând că astfel „s-a mai făcut un pas” pentru înfrângerea Gabrielei Firea.

„Nu pot decât să mă bucur, este o deschidere importantă faţă de ultimele zile. Este adevărat, în urmă cu aproape o săptămână, am propus ca cel mai bine plasat candidat de centru-dreapta să fie susţinut de toţi ceilalţi. Nu am cerut votul niciunui contracandidat, cer votul bucureştenilor, dar mă bucură faptul că există o deschidere în această direcţie şi eforturile din ultimele zile au dat rezultate", i-a răspuns Cătălin Predoiu, lui Nicușor Dan.

Acesta a mai spus că prin acceptarea realizării unui sondaj, de către Nicuşor Dan, s-a făcut încă un pas pentru înfrângerea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei.

"Lumea începe să vadă că ceea ce am spus acum câteva zile, la GDS, prinde contur, Gabrilea Firea nu va fi primarul general al Capitalei. Azi, s-a mai făcut un pas în această direcţie", a precizat Cătălin Predoiu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz