2020-07-14 03:43

Cătălin Predoiu: Voi rezolva problemele Bucureştiului îmbrăcând oraşul cu dragoste

 |  08:04
Cătălin Predoiu: Voi rezolva problemele Bucureştiului îmbrăcând oraşul cu dragoste

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, că va rezolva problemele bucureştenilor "îmbrăcând oraşul cu dragostea" sa. Liberalul a ţinut să precizeze că va construi şoseaua de centură şi va extinde metroul.

"Vă promit, vă promit, vă promit, voi fi primul primar eco din România. Eco merge cu clean, curat pe româneşte. Pesediştii şi-au făcut o primărie cu geamuri negre de Panama.(…) În primăria mea nu va exista corupţie. Voi face din corupţi şomeri (…) neremuneraţi. Şase sectoare, zero corupţie", a afirmat Cătălin Predoiu, la evenimentul de lansare a programului său pentru Bucureşti, transmite Mediafax.

Liberalul a susţinut că îşi asumă „răspunderea de a transforma un oraş care îşi asediază locuitorii într-un oraş prietenos în care viaţa este o sărbătoare şi nu o luptă perpetuă cu traficul, poluarea şi factura la întreţinere".

"Voi fi coşmarul oricărui Guvern până când avem o şosea de centură pe patru benzi finalizată! Până când metroul va ajunge din Drumul Taberei la Eroilor şi de la Gara de Nord la Otopeni. Până când închidem şi al doilea inel median al Capitalei, pentru care există deja cei 1,3 miliarde de euro, dar pentru care nu există încă suficientă voinţă politică să îi absorbim şi să îi prefacem în trafic fluent", a completat candidatul PNL.

Cătălin Predoiu a mai promis că va transforma Bucureştiul într-o "oază de investiţii". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-19Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
19 Mai 2016

DRAGOSTE MULTA...CU UDREA SI BICA...CELE DOUA INFRCTOARE DE LA A-N-R-P....UITE DE AIA NU MERG LA VOT.....PENTRU CA EXISTA ASEMENEA SCARBOSENII IN POLITICA...DUPA CE NE PROSTESC DE SUTE DE ORI...NE FURA PROPRIETATILE...MAI VOR SA SI CANDIDEZE...SIGUR CA DA....SI MARMOTELE UDREA SI BICA CE FACEAU LA PARIS...IMPACHETAU MILIOANELE DE EURO IN GEANTA VUITTON...TACTU MARE SECURIST PE LA BUZAU...SA TE IA DRACU BEIZADEA SCARBOASA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz