2020-05-29 04:42

Catalogul negativ al candidaţilor. Români, decideţi în cunoştinţă de cauză. Mergeţi la vot!

 |  19:54
Catalogul negativ al candidaţilor. Români, decideţi în cunoştinţă de cauză. Mergeţi la vot!

Mihai Pâlşu

Noi nu vrem să vă spunem cu cine să votaţi duminică, la primul tur al alegerilor prezidenţiale. Cotidianul naţional PUTEREA vă sfătuieşte să mergeţi la vot, pentru că votul vostru contează! Dar noi, cei din mass-media, avem obligaţia să vă oferim informaţii. Iar cum nu suntem adepţii analizelor tendenţioase, părtinitoare, ci a studiilor de caz, vă propunem o abordare... pedagogică. De aceea, vă supunem atenţiei un „catalog” cu patru „materii”. Aceste rubrici din catalog zugrăvesc activitatea primilor cinci candidaţi împotriva următoarelor domenii de importanţă capitală pentru viitorul României: justiţie, popor, economie şi democraţie. Notele negative sunt acordate pe o scară de la 0 la 10 pentru perioada 2004-2014. Am notat cu 0 inexistenţa vreunei acţiuni “anti” şi cu -10 cea mai gravă acţiune “anti”. Candidatul care a obţinut cel mai mic punctaj negativ merită să ajungă preşedinte, iar cel cu punctajul maxim trebuie aruncat la groapa de gunoi a istoriei.

Surpriză! Din calculul notelor acordat de noi rezultă că, în ultimii 10 ani, Monica Macovei a avut cele mai puţine acţiuni “anti” în domeniile enunţate mai sus, astfel că a fost notată cu doar -4 puncte, în timp ce Victor Ponta este campionul negativ: -36 de puncte. Mai rezultă că Macovei reprezintă cel mai bun garant al actului de justiţie, în timp ce Ponta este cel mai mare duşman al magistraţilor.  

Atenţie! Acasă, consultându-vă cu familia sau singuri pe un colţ de masă, cu un simplu pix, dumneavoastră trebuie să faceţi un exerciţiu de analiză pe “Catalogul negativ al candidaţilor”. Noi vă rugăm să cugetaţi în linişte! Şi, pe cât posibil, să nu ţineţi cont de frustrări. Abia apoi să acordaţi celor cinci candidaţi punctele pe care le consideraţi pertinente. Cu siguranţă, veţi avea mari surprize!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-30

Documente:Parerea ta...

BRAVOS!
30 Oct 2014

Merci de analiza! De-aici, reiese ca trebuie sa fim destepti si sa nu patim ca Lefter Popescu, mizand emotional sau pe motive mai vechi (de ciuda ori de dusmanie), alegand (Doamne fereste…)Lozul Necastigator, asa cum s-a intamplat in filmul “Doua lozuri”- un fel de VICE-VERSA! Leganandu-ne apoi, dupa o asa ‘alegere’ cu privirea obidita ori absenta din pricina de creieri stresati si suparati jos… la ceilalti, de pe lustra!
SARACU'BIRLIC!
30 Oct 2014

o pati si el la vremea lui, chiar daca Birlic este un cuvant de origine turca care i-a adus renumele actorului, insemand Asul de la Cartile de joc…De-ar da Dumnezeu romanului sa aleaga lozul castigator dand NU in mintea copiilor, ci a celei de pe urma :)
DACA NU SI NU...
30 Oct 2014

Atunci, se va intampla altceva, asa cum spunea Marian Radulescu despre citirea in alta cheie a lecturii, filmului “Doua lozuri”, si anume: chiar daca “Filmul amuză prin anecdoticul răsturnării de situaţii (preluat din sursa literară) şi irită prin demascarea tezistă a bancherilor şi a lumii banului. "Condiţia tragică" a unui conţopist paşnic şi banal, ce caută să se elibereze de "abuzurile şi teroarea unui şef despotic", devine însă doar un pretext. Adevărata miză a celor Două lozuri - ne avertizează Nicolae Steinhardt - e în sub-text, în background-ul social ce se doreşte descifrat: o lume aşezată şi liberă ce nu a cunoscut, încă, adevărata turbare şi deportările în masă pentru felurite vini imaginare.”
ASA CA,
30 Oct 2014

daca nu vrem sa dea iama in vietile noastre controlul absolut, in direct, fara menajamente - adica LIVE printr-o desfasurare de forta, avand la baza adevarata TURBARE rosie, generand si-o eventuala DEPORTARE pentru indrazneala de a visa sau de a te informa sau de a fi informat correct (vezi modificarea aiuritoare a art.din Codul Penal de catre gusatul psd-st mofluz si sasait ca un sarpe), trebuie sa fim super-atenti si in numar cat mai mare – LA VOT!
'DEMASCARILE' PE BAZA
30 Oct 2014

stiintifico-statistica continua, nu?! Io asa am inteles:) P.S. Sa inteleg Stimate domn Palsu ca ati luat locul intr-un fel, regretatului Florin Tudose, prin analize de psiho-politica emise in procente! Nu pot sa va spun decat - La mai mare!
TARANU
30 Oct 2014

Adica, Macovei e pe primu' loc! Ășlalți sunt cu "m" de la m...e
TARANU
30 Oct 2014

Ce să ne mai gândim, bre, do' Mihai! Asta e! E clară treaba! Madam Monica le-o dădu la ășt'ea-n freză!!! Hai! După bere copii!!! S'tămâna viitoare nu doarme nimeni! Block party!!!
ZORRO
30 Oct 2014

Bai nene ,este adevarat acest catalor negativ al candidatilor la COTROCENI!.....vedeti ca din el LIPSESTE VADIM?......deoarece el este "favoritul"poporului!...aveti savedeti o mare surpriza duminica dupa alegeri,daca vor fi lasate libere de catre TRADATORI!.....numai cu VADIM ,vom scapa cat de cat de satracie ,mafie si coruptie ,altfel santem sortiti pieirii!.....poporul trebuie sa inteleaga ca la COTROCENI ne trebuie un adevarat ROMAN ,NU unul care dupa 10 ani de domnie ,cere cetatenie pentru alta tara!....de ce te-ai mai lasat,ales pentru COTROCENI daca aveai asemenea ganduri de tradator?....un pensionar care va vota VADIM!!!.....
TARANU
31 Oct 2014

Respect, domnule Zorro! Acum 15-20 de ani îl consideram nebun pă Vadim Tudor. Da' nebun dă legat! Trecut-au anii și s-a deznebunit Vadim, la mine în cap. N-aș fi crezut vreodată c-o s-ajung! ... Bine... Asta nu înseamnă că nu o să votez cu Macovei!
MAI ZORRO!
31 Oct 2014

N-arunca bre, piatra! N-ai citit ca va continua in analiza sa Palsu, si cu ceilalti?! Si-apoi, fiecare va vota tot cum il taie capul, ca doar nu te controleaza LA VOT nea'Palsu daca ai fost destept sau prost inspirat, no?
EDERA-IEDERA!
31 Oct 2014

Lasati-o bre cu Basescu, ca-i rasuflata TARE! Se cara oricum, pe 21 dec....apoi, cine l-a tinut in brate si n-a luat in considerare referendumul, sa-i fie de cap! Dupa cum sa-i fie in continuare celui/celor care-l tin pe Ponta, in picioare, chiar daca-i PUT URAT!
MARINELU
31 Oct 2014

E adevarat, jurnalistul independent de la "PUTOAREA", nu ne spune cu cine sa votam dar ne arata cat de imaculati sunt cei din secta PDL.
ADEVAR
31 Oct 2014

Radu si Marinelu, doi ipocriti. Dl Palsu nu ne spune cu cine sa votam. Punct. El ne invită la vot si ne roagă sa dam NOI note si sa votăm în funcţie de rezultat. Dar pentru boii de Radu si Marinelul atacul la persoană este singura armă. Aşa că v-am servit-o pe limba voastră ipocriţilor!!!
MARINELU
31 Oct 2014

ADEVARat ca bou e fiul lui mumata.
MARINELU
31 Oct 2014

ADEVARat ca nu te mai faci bine.
DAN ORADEANUL
01 Noi 2014

Ei nu! Adrian Thiess il recomanda pe Johannis! Cu toate acestea nu va iesi el!
CALORIFER
01 Noi 2014

Cetatenii municipiului Oltenita NU beneficiaza de apa calda si caldura , dar AU primar PSD ! Cum ar putea cineva sa mai voteze reprezentatul acestui partid ?
ANTON ESCU
01 Noi 2014

Din pacate - asa cum spunea un mare tiran, criminal rus, Stalin - conteaza cine numara voturile, nu cine cum voteaza. 2le numa-n cu R de infractori!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine