2019-12-05 22:34

Câți deputaţi PSD au semnat deja MOȚIUNEA DE CENZURĂ

 |  16:48
Câți deputaţi PSD au semnat deja MOȚIUNEA DE CENZURĂ

Toţi deputaţii PSD prezenţi duminică, mai puţin Victor Ponta şi Alin Văcaru, au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, urmând ca în cursul zilei de luni să o mai semneze alţi 11, care astăzi „au lipsit motivat” de la şedinţa grupului social-democraţilor, au declarat, pentru News.ro, surse din PSD.

UPDATE ora 20.00

Moţiunea de cenzură a fost semnată de 222 de parlamentari. Va fi votată miercuri la ora 11:00

STIREA INITIALA

Potrivit surselor News.ro, 141 de deputaţi PSD au semnat moţiunea de cenzură care se intitulează „România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”.

După plenul reunit în care va fi citită moţiunea de cenzură, liderii şi parlamentarii PSD se vor reuni la Rin Grand Hotel, aceştia fiind convocaţi de liderii de grup. „Întâlnirea de la Rin Grand Hotel, va avea loc astăzi 18.06.17, ora 17.00 la sala Bucureşti A-mezanin. Prezenţa obligatorie!”, este mesajul pe care l-au primit parlamentarii PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-18Parerea ta...

ANONIM
19 Iun 2017

PENTRU SALVAREA RO ESTE NEVOIE URGENT DE ALEGERI ANTICIPATE ODATA CU VALIDAREA REFERENDUMULUI PRIVIND REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI LA 300, PENTRU A SE ALCATUI UN LEGISLATIV DIN PARLAMENTARI CARE NU AU FACUT PARTE, DUPA 1989, DIN NICI O ORGANIZATIE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA NUMITA PARTID POLITIC SAU FORMATIUNE POLITICA. NUMAI O REVOLTA GENERALA ADEVARATA POATE SCOATE RO DIN GHEARELE CARACATITEI CORUPTIEI CARE A CAPTURAT TARA DUPA 1989. CLASA POLITICA ESTE CEA CARE A MAFIOTIZAT ROMANIA. TOATE INSTITUTIILE SI AUTORITATILE STATULUI APARTIN MAFIEI ASA CUM A DECLARAT IN FATA COMISIEI PARLAMENTARE FOSTUL SEF AL SPP GEAL BUMITRU ILIESCU . FENOMENUL SOCIO-CRIMINAL LA NIVEL NATIONAL ESTE IN RO MAI COMPLEX DECAT A FOST IN ITALIA SAU EXISTA IN ALTE TARII INAPOIATE ALE LUMII UNDE CANIBALISMUL E PE FATA.
PAPIRUS
19 Iun 2017

La Rahova cu el.Tantalau,tantalailor !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray