2020-07-11 05:20

Câţi oameni au fost prezenţi la marşul PSD de la Craiova pentru COMEMORAREA Regelui Mihai. Cine a condus acţiunea

 |  13:57
Câţi oameni au fost prezenţi la marşul PSD de la Craiova pentru COMEMORAREA Regelui Mihai. Cine a condus acţiunea

Aproximativ 8.000 de oameni s-au adunat duminică în centrul Craiovei, la iniţiativa PSD, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai. Acţiunea a fost condusă de fostul edil al Băniei, ministrul muncii Lia Olguţa Vasilescu, şi de senatorul Claudiu Manda, liderul PSD Dolj.

Oamenii au plecat într-un marş al tăcerii din zona Primăriei Craiova până în Piaţa Tricolorului, unde se află un bust al regelui Mihai şi unde au fost depuse flori şi coroane şi au fost aprinse candele.

Acţiunea de comemorare a regelui Mihai a fost organizată de PSD Dolj, care iniţial anunţase că sâmbătă, 9 decembrie, va organiza un "miting împotriva statului paralel", însă în atare condiţii protestul a fost anulat.

”Ştiţi că în această perioadă convocasem un miting de protest, dar când s-a anunţat decesul Majestăţii Sale, am convocat conducerea partidului şi a organizaţiilor locale. E vorba despre toţi primarii şi consilierii noştri. Sunt coamenii pe care noi i-am convocat. (...) Noi am anulat orice miting de protest. Sunt doar cei pe care noi i-am convocat. Regele Mihai a fost declarat cetăţean de onoare al oraşului Craiova încă din 2013. De altfel, oraşul Craiova este unul dintre puţinele care au statui ale Regelui Mihai”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Dec 2017

nici macar 1000de prsoane nu au venit la mitingul piz-dist
MAFIA BOLSEVICA
10 Dec 2017

Dupa ce nu l-au primit in Romania anilor" 90 bolsevicii mafiei psd il comemoreaza pe rege.. Mafia psd a profitat de acest eveniment pentru a scoate in strada analfabetii, asistatii, si toate lichelele care sustin statul mafiot psd si HOTIA. HUUUUUUUUU....GUNOAIELOR !
RADU VERDES
10 Dec 2017

Decat bautor de pipi si legionar nebun cu boxuri si pietroaie in maini Decat drogati si istericimai bine PSDIST
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
10 Dec 2017

statuia aia din Craiova e un fel de vibrator pentru curul spurcat al lui OLGUTZA-Alcoolutza
NEGRO
11 Dec 2017

Actiunea PSD Dolj nu a fost o adunare pentru cinstirea ex-suveranului. Acesta a fost pretextul pentru a vedea pe cine conteaza in razboiul disperat cu societatea civila, care nu-i prea lasa in pace in matrasirea legilor justitiei. E drept, in aceasta zona materia cenusie e mult diluata pe metrul patrat. E o realitate. Zona e saraca, iar miscarile de iesire spre civilizatie sunt anemice. La apelul fals pios doar zombii PSD au raspuns apelului. E vorba de oamenii lor care se multumesc cu ajutorul social, si in achimbul traiului fara munca, accepta orice compromis cu puterea. La fel lucratorii in marile intreprinderi de stat evazioniste, cu promisiunea acoperirii golurilor financiare permanente. Totusi, si din acestia au venit mai putini, desi mobililizarea tipic ceausista a fost exemplara. Adunatura din Craiova a fost mai degraba un semn de intrebare pentru celula PSD, ramasa incremenita in practicile comuniste nelustrate, cu reprezentantii de rangul II, III etc, din randurile carora au provenit activistii PSD si urmasii lor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz