2020-07-15 21:59

Cazul Caracal: Adrian Năstase, IPOTEZĂ ȘOC: ”Bătălia se dă pe băncile de date PERSONALE”

 |  21:10
Cazul Caracal: Adrian Năstase, IPOTEZĂ ȘOC: ”Bătălia se dă pe băncile de date PERSONALE”

Adrian Năstase afirmă, într-o postare pe blogul său personal, că drama de la Caracal a readus în discuție activitatea STS legată de sistemul unic de urgență 112, după ce fusese pus în discuție rolul său în alegerile europarlamentare prin neclaritățile privitoare la peste un milion de voturi și dispariție unor probe.

"Marea bătălie, in prezent, nu se mai dă, in principal, pentru tehnologii ci pentru băncile de date personale. In lumea post-comunistă, este mai dificil să vinzi decât să produci.  De aceea, este important să ai acces la bănci de date pentru a trimite mesaje calibrate pe profiluri de personalitate. Pentru a mări sansa de a vinde un produs – electoral, comercial, artistic. Marketingul actual nu se mai bazează pe o publicitate nediscriminatorie, distribuită exclusiv prin televiziuni si presă scrisă, ci introduce vectori de social media, cu mesaje adresate unor categorii bine definite in prealabil. Categorii sau persoane „bine definite in prealabil” presupun insă accesul la date personale" scrie Adrian Năstase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-01Parerea ta...

CE?
01 Aug 2019

Ce are sula cu prefectura?
ADORMIREA MAICII DOMNULUI
02 Aug 2019

Categorii sau persoane „bine definite in prealabil” presupun însă accesul la date personale" scrie Adrian Năstase. ( Un BUMERANG pe ADEVĂR ) Intra pe ușa din dos a PSD-lui mizer : 1.Dragnea. 2. Florin Iordache vicepreședinte al Camerei Deputaților și fost ministru al Justiției. 3. ...50 ...2000
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz