2020-01-25 07:29

Cazul sex la TSD: Bănicioiu ţipă pe Facebook. Ponta a descoperit cuplul: Robert şi Roberta

 |  16:55
Cazul sex la TSD: Bănicioiu ţipă pe Facebook. Ponta a descoperit cuplul: Robert şi Roberta

Câţiva tineri social-democraţi au sărit imediat în apărarea şefului NicuBănicioiu, după ce liderul TSD şi-a plâns oful pe reţeaua de socializare Facebook.Unele dintre mesajele tesediştilor conţin grave greşeli de Limba Română.

Liderul tineretului social-democratşi-a spus durerea pe reţeaua de socializare Facebook, după ce mass-media ascris că el şi colegul său de partid Robert Negoiţă au apelat la serviciileunor prostituate de lux. Bănicioiu se plânge de calitatea presei, care -spuneel- îl vânează pentru audienţă. “Nu îmi vine să cred în ce hal a ajuns presadin ţara noastră, totul pentru rating, totul se rezuma la sex şi scandal, secalcă totul în picioare. Nimeni nu se gândeşte că poate nimic nu este adevăratşi că toate acele personaje care stau în umbra anonimatului poate mint? Saunici măcar nu există?”, se apără Bănicioiu în lumea virtuală.

Limba Română la TSD

Cele două postări pe care le-ascris el pe profilul său de Facebook i-au adus peste treizeci de mesaje desolidaritate din partea prietenilor săi din reţea, unii dintre ei membri TSD.Câteva dintre mesajele tinerilor pesedişti au greşeli de limbă care l-ar facechiar şi pe Marian Vanghelie să vrea să le corecteze. Redăm mai jos unul dintreele în forma exactă:

„Fii liniştit adevărul va trinfamereu, în pune le suflet o prostie de genul ăsta, încearcă să înteţegi că presatrebuie să câştige şi ea existenţa din ceva şi că este criză...Apoi gândeşte-te că asta nu poate fii decât o înscenare din parte...a pd-l, mereu auspus despre noi că suntem consumatori de droguri, facen trefic de finţe umaneşi alte aberaţii de genul ăsta... Şi cu ce ia ajutat? Cunimic. Eu cred că ar fii bine să încerci să foloseştiaceastsa chiestiune ibn favoarea ta şi să nu îţi faci griji pentru că cei carecred în tine şi în PSD nu se vol lăsa intimidaţi de o invenţie din presă,dimpotriva vor fii alături de tine şi te vor susţine mai mult decat până astăzi.Dar nu uita, încearcă să foloseaţi asta în favoareata, noi cei din PSD suntem alături de tine şi convinsi de nevinovăţia ta”,scrie Marina.

Tandemul lui Ponta

Liderul PSD a descoperit un noutandem în politica românească: Robert şi Roberta. „Pe mine nu m-a surprins comunicatultineretului PDL, pentru că noi am atacat-o pe Roberta, ei l-au atacat peRobert. Noi am zis de Miss Parlament, ei de Miss TSD. Sigur, o să vedem îninteriorul partidului şi o să avem grijă să învăţăm ce lecţii sunt de învăţat”,a punctat Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine