2020-08-04 23:54

Ce a discutat Dacian Cioloș cu Angela Merkel

 |  17:47
Ce a discutat Dacian Cioloș cu Angela Merkel

Premierul României se declară mulțumit după întâlnirea cu Cancelarul German, Angela Merkel. Criza refugiaților, relații economice, precum și includerea României în spațiul Schengen au fost principalele teme de discuție dintre cei doi.

"Întâlnire foarte bună cu doamna Cancelar Merkel. Deschiderea pe care am găsit-o aici este cea mai bună dovadă că relatiile noastre sunt pe calea cea bună și dezvoltarea economică se va consolida prin investiții și schimburi comerciale noi.

I-am vorbit doamnei cancelar despre atuurile țării noastre și despre interesul pe care îl avem în a fi parte activă a tuturor proceselor europene, cu atât mai mult a celor dificile cum sunt cele legate de problemele imigrației. Procesul trebuie să se bazeze pe principii și mecanisme funcționale, împărtășite prin acord comun de către toate statele membre. " scrie premierul Cioloș pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-07

In legatura cu acest articol...

Angela Merkel, anunț despre aderarea României la Schengen

Migraţia şi politica externă a UE, printre temele de discuţie a lui Dacian Cioloş cu Angela Merkel

Dacian Cioloș, întâlnire la Berlin cu Angela Merkel
Parerea ta...

BLA, BLA...
07 Ian 2016

n-a comunicat NIMIC! Nu suntem țară dispusă să primim AMĂRÂȚI, avându-i DEJA pe-ai noștri...MULȚI, FOARTE MULȚI! Adică - le oferi cazare, masă, școli, dar autohtonilor tăi, NU! Ce vorbă-i asta? Și mai terminați cumva cu boschetarii...sunt păduchioși, plini de bube, răni și boli agresive încălzindu-se în mijl.de transport în comun ȘI, nu mai dați vina pe medici că doar nu-i ia acasă pe bețivii și curvele boschetărese! Făce-ți-le cămine și împrejmuiți gardul, să nu mai iasă de-acolo...să se autogospodărească - care e în putere, să grădinărească, să spele pe alții la cur, să facă mâncare, samd....și, mai căutați-i la buletin - care nu sunt din orașul lor, zdup cu el înapoi că doar s-a născut/crescut într-o casă, nu? Dacă a pierdut-o, avocatul boborului și Of.Asist.socială să facă bine să-i reintegreze în casa pierdută și să le acorde asistență socială CU ADEVĂRAT, nu la mișto!
NEA CIOLOș!
07 Ian 2016

Cum e bre cu Constituția? CALCI PESTE EA de dragul dementei de Merkel și a Bruxell-lui, kk-ndu-te pe români și pe dorința lor de a nu avea altă grijă în cocoașă sau ești ”tehnocrat” pân la cap?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz