2020-02-23 10:30

Ce a discutat DĂNCILĂ cu episcopul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei

 |  12:02
Ce a discutat DĂNCILĂ cu episcopul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei

Premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Sfântul Scaun, a avut o convorbire telefonică cu Preasfinţitul Siluan, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, aflat în vizită la Paris pentru a participa la Congresul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale.

Şeful Guvernului de la Bucureşti a evidenţiat aspecte legate de vizita la Sfântul Scaun şi primirea de către Sanctitatea Sa Papa Francisc şi a subliniat nivelul excelent al relaţiilor bilaterale, atât la nivel politic, cât şi în domeniul cultural şi educaţional, informează Guvernul, citat de News.ro.

Conform sursei citate, Viorica Dăncilă şi-a exprimat aprecierea pentru susţinerea de către Biserica Ortodoxă a comunităţilor româneşti din diaspora, în special din Republica Italiană, şi a vorbit despre importanţa lăcaşurilor de cult în viaţa românilor care trăiesc în afara graniţelor ţării. De asemenea, prim-ministrul a subliniat atenţia acordată de statul român respectării drepturilor comunităţii româneşti, rolul cultelor religioase în păstrarea identităţii spirituale şi lingvistice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-13Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
13 Mai 2018

MAI VETUTO , AI C-AM MULTA VASELINA OE FATA . NU UITA CA BARBATU DIRECTOR LA OMW - PETROM A UITAT SA PLATEASCA REDEVENTE LA STATUL TAU , ROMAN . AI DEPUS JURAMINTUL , AI JURAT SI IN FATA PAPEI SA FII CORECTA SI CINSTITA . SA VEDEM CIND STATUL ROMAN , IA REDEVENTELE DE LA FIRMELE MAFIOTE SI CAPUSE . DAR SI LA ADEVARATA VALOARE DE ACUM . NOI NU SINTE-M IN TANZANIA .
NEGRO
14 Mai 2018

Pretentia domnului Dragnea de a o prezenta pe doamna Dancila in fruntea diplomatiei romane e ca un bumerang nu numai pentru reprezentarea Romanieie in lume ci si pentru acest odios personaj politic. Alegerea unei asemenea fiinte, cu asemenea lipsa de inteligenta dar depersonalizata de actualul Guru al PSD si subordonata total sefului de partid constituie un handicap fara precendent pentru il cappo de tuti cappi. Cu fiecare iesire in lume actuala prim-ministresa reuseste sa se faca de ras, reuseste sa ne faca de ras si implicit pe cel care a impus-o Tarii in goana nebuna a coalitiei PSD-ALDE pentru desfiintarea statului de drept si atragerea Romaniei in orbita dictaturilor oligarhice pure (Ex. Rusia, Turcia etc.). Ce a obtinut domnul Dragnea printr-o asemenea judecata tampita? Ce obtine acum prin corul bocitoarelor PSD-iste care se solidarizeaza neabatut cu oligofrena? Discreditarea totala. Cam aici a ajuns latura KGB-ista a fostului PCR in involutia lui la guvernarea Romaniei dupa 1989. Sa fie dezastrul care lumineaza intr-un sfarsit capetele cu adevarat ganditoare ale Tarii? Daca da, sa iasa la bataie. Pana nu este prea tarziu!
@NEGRO
14 Mai 2018

Ce logoree ai la gura aia sugatoare del poola mai handicapat bolnav cu nevroza Dar ce fel de relatie si cata inteligenta are Iohanis al tau mai capra nazista Ce mare inteligenta are acest individ care a furat casele romanilor Doamna Dancila deocamdata este un diplomat bun in relatiile cu exteriorul mai drogaila Muriti ca niste incompetenti ce sunteti de invidie si rautate Doamna Dancila nu a ucis peste 60 de tineri dand foc la clubul colectiv cum au facut camarazii tai in frunte cu palmierul Si pentru ce ?,ca sa puna guvernul ,,mau,, un guvern de incompetenti cum dealtfel sunteti toti din gasca voastra de politruci nazisti
SOMATIE
14 Mai 2018

Premier Viorica Dăncilă , in conformitate cu perevederile legale in vigoare vis a vis de TARNSPARENTA actului de guuvernare si a folosirii banului public atat TU cat si MINISTRII, SECRETARII DE STAT ,alti sefi ai structurilor administratiei publice (platiti din banii publici) AVETI OBLIGATIA SA DATI PUBLICITATII lista CONSILIERILOR pe care ii aveti, altfel in 30 de zile va chemam in justitie pe toti cei care fefuzati acest lucru pentru a fi sanctionati cf LEGII.
ANONIM
14 Mai 2018

CONSILIERII PREMIERULUI SI AI STRUCTURII GUVERNAMENTALE TREBUIE AFISATE CA LA PRESEDENTIE.
ANONIM
14 Mai 2018

SI CONSILIERII ANGAJATI LA PARLAMENT TREBUIE AFISATI PUBLIC CA LA PRESEDENTIE
@DANCILA
17 Mai 2018

SPERIAT DUPA INTILNIREA CU VACA DOCILA , PAPA A HOTARIT SA-SI DEA DEMISIA . DANCILA MAI ASTEAPTA . PINA CIND ?
ANONIM
17 Mai 2018

Cum e posibil ca destinele unui popor sa fie decise de niste descreerati ai nemului ....???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine