2019-07-23 08:08

Ce au DECIS Dragnea și Tăriceanu privind Legea Off-shore

 |  17:16
Ce au DECIS Dragnea și Tăriceanu privind Legea Off-shore

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu au ajuns la un consens privind Legea offshore, după o discuție la Parlament de circa patru ore, astfel aceștia vor invita săptămâna viitoare liderii grupurilor parlamentare la discuții pentru a ajunge la o variantă finală, potrivit unor surse politice citate de Mediafax.

Întâlnirea de vineri din biroul președintelui Camerei Deputaților în care a fost discutată Legea offshore, care stabilește unele măsuri pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră a început la ora 11:00. Discuțiile au durat aproximativ patru ore, la acestea participând ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici și deputații ALDE, Varujan Vosganian și Andrei Gerea și secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu.

Totodată, și ministrul Justiției, Tudorel Toader, a avut o întrevedere cu președinții celor două Camerei ale Parlamentuluim, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit unor surse politice, liderii coaliției de guvernare, ministrul Finanțelor, și deputații ALDE, au convenit ca săptămâna viitoare să fie invitați reprezentanții din comisiile de specialitate ale Legislativului și membri din toate grupurile parlamentare, pentru a stabili o variantă finală a proiectului de lege. De asemenea, după întâlnirea cu aleși ai partidelor politice, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor avea o întrevedere și cu Asociația Exploratorilor din Marea Neagră. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, le va prezenta acestora un studiu de impact al proiectului Legii offshore.

Prin urmare, nici săptămâna viitoare proiectul Legii offshore nu va intra la vot în plenul Camerei Deputaților, for decizional pentru această inițiativă legislativă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

PESEDISTILOR
05 Oct 2018

toti sinteti analfabeti inculti si tilharii neamului
DOI BORFASI.
05 Oct 2018

Borfasii astia doi trebui dusi de urgenta la Jilava. Se cearta pe resursele Romaniei care sa FURE MAI MULT.
COADA DRACULUI
07 Oct 2018

SA IA LEGEA DIN NORVEGIA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray