2019-10-17 13:30

Ce face președintele Iohannis în timpul HAOSULUI din politică

 |  17:59
Ce face președintele Iohannis în timpul HAOSULUI din politică

In timp ce in politica din Romania domneste haosul, Klaus şi Carmen Iohannis, dar şi premierul luxemburghez Xavier Bettel şi soţul acestuia, Gauthier Destenay, participă, sâmbătă, la Sibiu, la premiera piesei ”Şefele” ,din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Altfel, Iohannis a tinut sa precizeze ca "Numai de asta nu am avut nevoie", adăugând că a solicitat PSD să termine cât mai repede această criză.

Şeful statului, însoţit de către soţia sa Carmen Iohannis, a ajuns, sâmbătă, la Teatrul Naţional ”Radu Stanca”, din Sibiu, pentru a participa la premiera piesei ”Şefele”, o coproducţie româno-luxemburgheză.

Cei doi au fost primiţi de către directorul teatrului, Constantin Chiriac, dar şi de către primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, cu care au stat de vorbă câteva minute.

Ulterior, au ajuns la teatru şi premierul Marelul Ducat de Luxembourg, Xavier Bettel, împreună cu soţul său, Gauthier Destenay, fiind întâmpinaţi de către Carmen şi Klaus Iohannis.

La spectacol mai participă Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Judith Urban, consulul general al Germaniei la Sibiu, Andreas Huber, consulul onorific al Austriei la Sibiu, dar şi politicieni şi personalităţi locale, potrivit News.ro.

Spre seară, cei doi vor participa la inaugurarea Consulatului Onorific al Marelui Ducat de Luxembourg de la Sibiu, amenajat în interiorul Casei Luxembourg, monument restaurat de Primăria Sibiu în anul 2002.

Klaus Iohannis şi Xavier Bettel se află, sâmbătă, într-o vizită oficială în municipiul Sibiu pentru a aniversa împlinirea a zece ani de când Sibiu şi Luxembourg au împărţit titlul de Capitală Culturală Europeană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray