2019-10-14 06:22

Ce fost ministru PSD îl atacă pe premierul TUDOSE: „Soarta lui se va decide la partid...”

 |  21:07
Ce fost ministru PSD îl atacă pe premierul TUDOSE: „Soarta lui se va decide la partid...”

Deputatul Rovana Plumb, vicepreședinte al PSD și fost ministru delegat pentru Fondurile europene în Guvernul Tudose, a declarat luni că nu i se pare normal să se dea o "serie întreagă de declarații" din partea premierului care nu coincid de multe ori cu poziții ale altor colegi de partid.

"Întotdeauna sunt de partea PSD. (...) Sinceră să fiu, nu mi se pare normal să se dea o serie întreagă de declarații din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu pozițiile pe care le au colegii sau colegele noastre", a afirmat Plumb, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă Mihai Tudose riscă soarta lui Sorin Grindeanu din cauza acestor ieșiri publice, deputatul PSD a răspuns: "Asta se va decide în partid. Nu pot eu să spun în momentul de față ce se va întâmpla".

Rovana Plumb a pledat pentru stabilitate și liniște și a spus că ceea ce s-a întâmplat zilele trecute în Piața Victoriei este anormal pentru o societate democratică.

"Important este că românii au nevoie de stabilitate, de liniște. Eu cred că perioada scandalurilor trebuie să se sfârșească o dată și nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violență. Ceea ce s-a întâmplat zilele trecute mi se pare anormal într-o societate democratică. Lucrurile au degenerat, nu mi se pare normal ca, atunci când o autoritate publică decide să organizeze un eveniment și are toate autorizațiile legale, să nu fie respectate prevederile legale", a susținut vicepreședintele PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray