2020-06-07 00:32

Ce i-a cerut Băsescu lui Cioloş

 |  18:30
Ce i-a cerut Băsescu lui Cioloş

Traian Băsescu a anunțat, după întâlnirea cu premierul desemnat, că i-a pus condiții lui Cioloș și l-a atenționat că Mișcarea Populară va fi în opoziție.

"În primul rând, l-am asigurat, aşa cum am convenit cu conducerea Mişcării Populare, că cele opt voturi pe care le are Mişcarea Populară vor fi pentru susţinerea instalării Guvernului", a precizat Băsescu.

El a adăugat că l-a atenţionat pe premierul desemnat asupra priorităţilor formaţiunii pe care o conduce şi care ar putea să situeze Mişcarea Populară ca "partid de opoziţie la Guvernul susţinut de liberali şi UNPR".

"Priorităţile noastre sunt legea sănătăţii, proiect care este depus de Mişcarea Populară în Parlament, legea pentru modificarea Legii electorale şi să trecem la 100 de senatori şi 200 de deputaţi, proiectul de lege prin care primarii să fie aleşi din două tururi şi nu dintr-un singur tur", a amintit Băsescu.

El a adăugat că tot la capitolul priorităţi intră respectarea Tratatului fiscal de către ţara noastră. "Adică România să treacă pe bugete excedentare. Şi, în acelaşi timp, o corectă distribuţie a resurselor între investiţii şi resurse alocate problemelor sociale. Deci, având în vedere agenda noastră, cu certitudine vom fi un partid de Opoziţie, dar acum vrem să contribuim la stoparea crizei politice şi România să aibă un Guvern", a declarat preşedintele MP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine