2019-06-19 06:10

Ce le transmite BĂDĂLĂU protestatarilor și magistraților care ies în stradă. Cum vede președintele executiv al PSD modificările la legile justiției

 |  13:54
Ce le transmite BĂDĂLĂU protestatarilor și magistraților care ies în stradă. Cum vede președintele executiv al PSD modificările la legile justiției

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, luni, la Parlament, că magistraţii nu au dreptul, prin lege, să protesteze şi a spus că, oricum, nu i se pare normal să se manifesteze ”preventiv”.

„Magistraţii nu au dreptul să protesteze. Prin lege nu au voie să protesteze. Este o lege care nu este încă finalizată. Atunci pentru ce protestează? Amendamentele sunt nişte proiecţele mai mici care sunt sau nu aprobate. Inclusiv colegii mei de la Camera Deputaţilor au depus amendamente care au fost respinse. Posibilitatea asta există şi la Senat. Să manifestăm preventiv nu mi se pare normal”, a declarat Niculae Bădălău, potrivit News.ro.

Întrebat ce le transmite oamenilor care protestează în fiecare săptămână, preşedintele executiv al PSD le-a sugerat să citească proiectele de lege şi să aibă încredere, pentru că „vor fi nişte legi foarte bune pentru societetatea românească”. 

 “Să citească proiectele de lege şi să discute pe nişte proiecte şi să vadă că până la final, cu siguranţă, vor fi nişte legi foarte bune pentru societatea românească. Cred că sunt şi influenţaţi şi am urmărit şi câteva declaraţii ale dânşilor care nu au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în substanţa legii”, a declarat Bădălău pe holurile Parlamentului. 

Pe de altă parte, senatorul este de părere că PSD nu a comunicat foarte bine aceste modificări deoarece legile sunt încă în faza de dezbatere, iar până ajung la Senat, care este camera decizională, pot avea alt conţinut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-18Parerea ta...

EMIGRANTUL
19 Dec 2017

Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta.(Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori umane ,a elitelor sau principiilor sanatoase din conducerea tarii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului romanesc. HOTII SI SEMIDOCTII CARE AU CAPTURAT RO IN 1989 AU DISTRUS TARA IN 28 DE ANI CAT N-A FOST EA DISTRUSA DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE.
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Bădălău, obsedat de…Ceaușescu Ministrul Economiei, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău, împreună cu soția sa Rodica, a deschis, la începutul lunii aprilie 2019, acțiune în instanță pentru doi dintre cei care au protestat în fața vilei sale din Bolintin Vale
13 Iun 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray