2019-11-21 08:32

Ce MESAJ a transmis președintele Iohannis românilor din Italia

 |  20:14
Ce MESAJ a transmis președintele Iohannis românilor din Italia

Aflat într-o vizită oficială de stat în Italia, preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis marţi românilor din Peninsulă să fie uniţi şi solidari, îndemnându-i să contribuie la o mai bună înţelegere între cele două popoare.

”De aici, din Capitoliu, doresc să transmit un mesaj de solidaritate celor peste 1,2 milioane de români din Italia, dintre care aproape 185.000 locuiesc în Roma și zona sa metropolitană. Dumneavoastră, voi, dragii mei, îi reprezentați pe toți!

Dragi români din Italia,

Sunteți o forță, nu numai prin numărul mare, ci și prin faptul că aveți un cuvânt de spus în comunitățile dumneavoastră. De aceea, vă îndemn: fiți solidari și fiți uniți!

Fiecare român din Italia este un reprezentant, un ambasador al țării sale, România, și toți laolaltă faceți cinste atât României, cât și Italiei. În același timp, aveți un rol foarte, foarte important, puteți să contribuiți semnificativ la o mai bună înțelegere între popoarele noastre. Și puteți, întorcându-vă acasă, să transmiteți celor care nu au putut participa astăzi, aici, care nu au putut să vină la această întâlnire că Președintele României știe ce nevoi au, știe ce realizări au, știe ce speranțe au pentru România și puteți să le spuneți că sunt mereu alături de voi! ” a transmis președintele IOhannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
16 Oct 2018

BA TANTALAULE , FRECI MANGANU SI ASTIA I-TI FURA CHILOTI LA NEVASTA
ANONIM
17 Oct 2018

Sterpul,ptr voturi este in stare sa le.o si sugă românilor din italia....si.a luat stearpa cu el , sa le arate cracii...cu pielea zbarcită pe ei .... ca la elefant ....vorbeste de probleme economice dar nu are nici.un membru de guvern ptr aplicarea problemelor ....le rezolva el, ca si casele din Sibiu.....numai greață produce cu zâmbetul lui libidinos ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray