2019-12-06 15:51

Ce mesaj i-a transmis Donald Trump lui Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României

 |  18:00
Ce mesaj i-a transmis Donald Trump lui Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României, pe care vi-l prezentăm în continuare:

„Dragă domnule Președinte,

În numele poporului american, vă felicit pe dumneavoastră și poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naționale a României pe 1 Decembrie.

Cu această ocazie, aș dori să subliniez că România este un aliat neprețuit atât pentru Statele Unite ale Americii, cât și pentru Alianța Nord-Atlantică.

Salutăm angajamentul ferm al României în ceea ce privește partajarea responsabilităților și securitatea transatlantică și ne dorim să construim în continuare pe fundamentul Parteneriatului nostru Strategic în următorii ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-01Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis, Trump și politica europeană Valul de reacții după alegerea lui Trump nu are de gând să se potolească prea curând. Și la noi își dau cu părerea politicienii. Nu lipsește nici președintele Iohannis. După ce l-a felicitat și i-a transmis că abia așteaptă să colaboreze, iată că șeful statului român și-a spus părerea într-un discurs în fața studenților de la Științe politice din București
10 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray