2019-08-18 12:32

Ce MESAJ îi transmite Gabriela Firea lui Dragnea de Paști: ”Eu sunt de principiul să întorci și celălalt obraz”

 |  23:07
Ce MESAJ îi transmite Gabriela Firea lui Dragnea de Paști: ”Eu sunt de principiul să întorci și celălalt obraz”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a explicat că nu dorește să dea replici politici în Săptămâna Mare, dar a ținut să-i transmită lui Liviu Dragnea că ea nu se ghidează după pilda biblică ”dinte pentru dinte” ci după pilda ”să întorci și celălalt obraz”.

”Și domnul Dragnea este un om credincios, eu așa știu. Am fost într-o delegație în Israel, atât ca senator, cât și ca primar. Am fost împreună la Mormântul Sfânt și ne-am rugat, un loc în care nu ai cum să minți. Mi-au rămas în minte acele momente când cei câțiva din delegație ne-am dus împreună cu părintele Ioan, am urcat Dealul Golgotei. Acelea sunt momente pe care nu le poți uita.

Eu sunt de principiul să întorci și celălalt obraz, nu dinte pentru dinte. Într-adevăr în această societate asta se consideră o slăbiciune, să stai să tot încasezi, dar asta ne învață Biblia. La un moment dat există riscul ca echipa să se demobilizeze, dar eu cred că a te ghida după această pildă înseamnă a fi un bun creștin (...) Eu cred că un bun creștin nu poate fi nici rău, nici ranchiunos și nu se poate baza foarte mult pe oameni. Atunci când este greu, unde te retragi dacă nu în familie și la cei apropiați M-am simțit de foarte multe ori acuzată pe nedrept, bănuită, nedreptățită, suspicionată”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-06Parerea ta...

PLACHIU
07 Apr 2018

Limba lata , in popoua . O imita pe ea . Face inca 90 de ministere conduse de el , tot prin femei
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
07 Apr 2018

ABIA INTOARSA DIN " PELEGRINAJUL " DIN GRECIA ALATURI DE BARCAGIUL EI SOT ( CINE L-O FI PLATIT ? ) , OPARITA A SI INCEPUT SA SE VAITE CIT E DE NEDREPTATITA . CINE DRAQ A PUS-O PE TOAPA ASTA MOLDOVEANCA PRIMAREASA IN BUCURESTI ?
ANONIM
07 Apr 2018

Mafia se roaga la Dumnezeu de Pasti sa-i ajute sa poata sa mai fure de la gura poporului batut de soarta. Despre firea ce sa spun :ALEGETI BUCURESTEAN PRIMAR CARESTIE VIATA URBEI NU MOLDOVEANCA IMPUTITA SPRIJINITA DE HAZNAUA 3 A PUSCARIASULUI FELIX.
UDREA IN COSTA RICA
07 Apr 2018

te asteptam si pe tine curva din Ilfov sa fugi in costa rica
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Apr 2018

PSD este doar o MAFIE TIGANEASCA plus CurVELE DiN BoRDELul TiGaNESC BIVOLARU-VARANUL si haznalele TV
@ CUCUVEAUA
07 Apr 2018

LA FAMIGLIA PANDELE FIREA CE ESTE. ? NU TOT MAFIE SUSTINUTA DE LATRINA 3.?
ILIE DE LA SCULARIE
07 Apr 2018

Domnul Dragnea da bataita la popou , nu trage palme.!
ILIE DE LA SCULARIE.
07 Apr 2018

Pe vremuri te rugai sa moara capra vecinului. Azi te rogi sa moara vecinul ca sa-i iei capra. Mici meschinari , circote , ie liniste in cazanul nostru cu smoala.
LEVST.
07 Apr 2018

Cel putin blonda asta -care tot arata bine- este naturala: adica are si vointa si experienta in a pune la bataie si buca cealalalta...
@LEVST
07 Apr 2018

Ai inceput sa apreciezi cam pozitiv slugile lui voiculescu. Daca nu ar fi sustinuta de haznaua 3 ar fi fost plecata de mult din primaria capitalei.A adus tot VOLUNTARIUL in primarie si a jecmanit bugetul cu tot felul de pomeni electorale (biciclete prime, burse ) etc.
LEVST.
07 Apr 2018

Nu vad nimic "pozitiv" in aprecierile mele(***), ci DOAR obiectivitate, tipa se tine bine, ca se tine bine si politic, poate fi exact din cauza partii a doua a enuntului meu, adica foloseste amandoua bucile...Si eu imi permit sa fiu real obiectiv, pentru ca sunt liber de ideologii sau interese, singurul meu interes si dorinta este ca Romania sa iasa din aceasta mocirla, iar asta nu se va intamplaa deact printr-o miscare radicala, expusa de mii de ori...( *** insa daca fac aprecieri pozitive la cineva din pesede sau alte 'slugi" o faca destul de circumpspect si -la fel- obiectiv, nu poti sa nu zici ca dragnea ( de ex.) nu este un mic geniu politic(ii joaca pe toti cum vrea) , insa adaugam ca este un geniu al raului si -speram- ca proverbul cu nasul, va functina si in cazul sau.Si nu cred ca "aprecierile" mele au un impact paramount sau macar foarte serios, asupra politii romanesti))...
ANONIM
09 Apr 2018

DRAGNEA PT TINE POLITICA INSEAMNA SA-I PUPI IN KUR PE EVREI SI PE NOI ROMANII CARE TE CUNOASTEN CA ESTI DERBEDEU SI MARE LICHEA ORDINARA.
ANONIM
09 Apr 2018

si se pupa pe dinti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray