2019-10-16 17:43

Ce MESAJ le-a dat DRAGNEA poliţiştilor de ziua lor

 |  20:39
Ce MESAJ le-a dat DRAGNEA poliţiştilor de ziua lor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, duminică, de Ziua Poliţiei Române, un mesaj pe Facebook, în care ţine să arate că importanţa instituţiei în "vieţile noastre" este de necontestat.

"Astăzi (25 martie - n.r.), de Buna Vestire, Poliţia Română aniversează 196 de ani de existenţă instituţională. Importanţa ei în arhitectura statului şi în vieţile noastre, a tuturor, este de necontestat. Noi, copiii noştri, cei dragi nouă, cu toţii avem nevoie de siguranţă în vieţile noastre! Este rolul Poliţiei Române să ne-o asigure şi o face cu responsabilitate zi de zi! La mulţi ani, Poliţia Română!", a scris Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-25Parerea ta...

ANONIM
25 Mar 2018

CITI FARA BAC , AU ABSOLVIT UNIVERSITATEA DIN ALEXANDRIA ? ADICA 15 000 TAICA .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Mar 2018

oare cu ce seamana porcarul din Tele-morman in poza?ca urekile seamana cu alea de pork..palarie intr-un picior
LEVST.
25 Mar 2018

pacat si de asta, si dragnea este prezentabil, insa are masinaria de sus viciata...Nici el nu poate ajunge prea departe, decat daca este magician si orbeste intreg poporul roman...
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
26 Mar 2018

MAFIOTUL DRAGNEA DE FAPT I-SI BATE JOC DE POLITIA ROMANA , DE INCAPACITATEA LOR DE A INVESTIGA TOATE FURTURILE FACUTE DE EL IN TELEMORMAN . CU O POLITIE COMPETENTA , EL AR FI FOST DE MULT IN PUSCARIE PENTRU CEL PUTIN 15 ANI .
ANONIM
26 Mar 2018

EU LE.AS TRANSMITE MULTA CALDURA....SI IN SPECIAL PORCULUI DE COARNA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray