2019-10-17 13:25

Ce MESAJ le transmite GRINDEANU românilor după ședința de Guvern

 |  21:30
Ce MESAJ le transmite GRINDEANU românilor după ședința de Guvern

Executivul a luat vineri primele măsuri pentru punerea în aplicare a Programului de guvernare, spune premierul Sorin Grindeanu, el adăugând că va răspunde "cu responsabilitate" aşteptărilor românilor.

"Astăzi, am luat primele măsuri pentru punerea în aplicare a Programului de guvernare în cadrul şedinţei de Guvern: pensii mai mari, salarii mărite pentru cei care muncesc în administraţia publică locală (e important să subliniez aici că nu ne referim la funcţiile de conducere), salarii mai mari pentru angajaţii din funcţiile de execuţie din domeniul culturii care, din păcate, au încă venituri insuficiente. Totodată, am decis mărirea burselor studenţeşti şi transport gratuit pe calea ferată pentru aceştia. Am luat o serie de măsuri consistente pentru mediul de afaceri astfel încât să creăm premisele unei creşteri economice sustenabile. Şi, nu în ultimul rând, am decis ca de la 1 februarie 2017 să mărim salariul minim la 1.450 lei! Oamenii se uită cu încredere şi speranţă către noi. Tocmai de aceea, mă voi asigura că vom răspunde cu responsabilitate aşteptărilor românilor", a scris Grindeanu, vineri seară, pe Facebook. Totodată, premierul a precizat că Guvernul s-a ocupat "îndeaproape" de măsurile necesare pe timpul viscolului. "Pentru mulţi dintre români, a fost o zi lungă din cauza viscolului. Ne-am ocupat îndeaproape de fiecare măsură de urgenţă. Vă vom ţine la curent cu tot ce se întâmplă în ţară în continuare", a mai spus Grindeanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

DINICU
06 Ian 2017

Bai muhaia , ai citit declaratia presedintelui codului fiscal? Pupincuristu lu Dragnea care esti. Ce-o sa facem noi cu voi cat de curand cand vom iesi in strada, o sa plecati frumos in gaurile lu Dragnea.Ascultatorule, daruitorule, panarama.
TOT EU
07 Ian 2017

Ni la el ce fata are.Ptiu sa nu te deochi de muhaiaua lu dragnea care esti.
ADRIAN
07 Ian 2017

In locul tau as tacea Grindene. Esti o sluga a unui borfas. Mie mi-ar fi extrem de jena. Din pacate, tie nu-ti e.
SLUGA MAFIEI.
07 Ian 2017

Acest individ obedient mafiei bolsevice si pupincurist al puscariasului din judetul fara librarii este depasit de marimea functiei pe cate o ocupa. Plagiatorul corupt era sluga baronilor locali , iar maimutzoiul asta e sluga taranoiului din Telemarlania.La prima iesire afara se va face de tot rahatul , mai trist este ca reprezinta Romania.
DE ACORD
07 Ian 2017

Dureros.V-a reprezenta Romania lui, nu pe a noastra oameni buni.Suntem liberi sa luam atitudine.Si vom lua.ASA SA NE AJUTE DZEU.AMIN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray