2019-12-05 17:47

Ce mesaj transmite DACIAN CIOLOȘ la final de guvernare

 |  16:08
Ce mesaj transmite DACIAN CIOLOȘ la final de guvernare

Fostul premier Dacian Cioloş a publicat duminică, pe Facebook, „un altfel de bilanţ” al anului de guvernare, în imagini, afirmând că a fost un an plin de momente dificile, frumoase, tensionate şi emoţionante „mai multe decât ar putea scrie într-o carte întreagă”.

”Un altfel de bilanț, în imagini, al anului de guvernare. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Câteva zeci de imagini fac... păi, în acest caz, mai mult decât aș putea scrie într-o carte întreagă despre tot ce a însemnat acest an :)

Au fost momente dificile, momente frumoase, momente tensionate și momente emoționante. Iar cel mai adesea, din toate la un loc...

Fotografiile surprind si momente cu zambete. Este datorită încrederii și motivației în tot ceea ce am făcut și convingerii că trebuie să rămânem noi înșine, în orice împrejurare.” a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08Parerea ta...

”BĂSESCU”...
08 Ian 2017

Te-ai multiplicată-ră doar de 3 ori? Bagă...fără număr, fără număr....ca repetare de mesaj...nu că nu-s de acord cu el, dar multiplicatul ăsta e deja o boală la mata!
DABONE
08 Ian 2017

Vezi bai basescule cum sta treaba? Unii sunt multumiti, altii huiduie.Dar ca a iesit majoritar PSD -ul cine mama dracului i- a votat? Din aceasta dilema nu putem iesi.
@ @ DABONE
08 Ian 2017

Te rog frumos ....Fă același calcul și ptr PNL sau usristi.....Asta că sa fie echitabil P.S. Nu am calculatorul la mine și din pix îmi dă cu zero,virgula .... Fi amabil și pune procentele PNL si usr
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray