2019-08-18 14:06

Ce RĂSPUNDE Crin Antonescu invitației liberalilor de a REVENI în politică

 |  18:10
Ce RĂSPUNDE Crin Antonescu invitației liberalilor de a REVENI în politică

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a confirmat că s-a întâlnit cu Ludovic Orban și Vasile Blaga la sediul PNL, dar arată că nu au discutat despre alegerile europarlamentare și nu are de gând să revină în politică.

"Zilele trecute am fost în București și m-am văzut cu domnul Orban, ca doi oameni pe care îi leagă o relație veche. Întâmplător, acolo m-am văzut și cu domnul Blaga, dar am discutat chestiuni de ordin general. Am discutat despre politică, despre ceea ce se mai întâmplă, n-am discutat nimic despre europarlamentare.

 

Îmi mențin vechea poziție și anume aceea că nu voi reveni în politică”, a declarat Crin Antonescu, pentru stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-18

In legatura cu acest articol...

SURPRIZĂ în politică: Blaga i-a convocat la ȘEDINȚĂ pe greii PDL. Boc, Flutur, Videanu, printre invitați
Parerea ta...

ANONIM
18 Iul 2018

mars homalau ordinar, duplicitar!
ANONIM
18 Iul 2018

Adjectivul ''duplicitar'' ii vine ca o manușa plagiatorului corupt ponta care l-a tradat pe Antonescu pentru a candida el la presedintie. E greu cu limba romana pentru analfabetii afiei psd si gunoaiele care i-a votat.
PT.2 ANONIM:
19 Iul 2018

DECI RECUNOSTI CA ESTE HOMALAU CA SI PONTA :))) DAR DUPLICITARĂ, NU ESTE/N-A FOST JIGODIA CU OCHI DE PEȘTE MORT! DORMI ÎN IZMENE SAU FACI PARTE DIN STAF-UL LOR...MARȘ!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray