2020-07-05 04:29

Ce răspunde Dacian Cioloș după votul moțiunii în cazul Raluca Prună

 |  19:52
Ce răspunde Dacian Cioloș după votul moțiunii în cazul Raluca Prună

Premierul Dacian Cioloş a luat notă de moţiunea simplă votată în Parlament împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, precum şi de poziţiile exprimate de partidele politice, în contextul acestei perioade de pre-campanie electorală, se arată într-o declaraţie de presă a purtătorului de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

Potrivit acestuia, prim-ministrul este de părere că Raluca Prună a fost chemată în Parlament pentru a clarifica anumite declaraţii, parlamentarii neavând "pe fond" obiecţii asupra mandatului ministrului.

"Premierul consideră că doamna ministru a fost chemată în Parlament nu pentru ceea ce a făcut sau pentru ceea ce nu a făcut în domeniul pe care îl gestionează, ci pentru ceea ce a spus. Totodată, prim-ministrul consideră că parlamentarii au dorit prin această moţiune să îşi clarifice anumite declaraţii ale doamnei Prună - făcute într-un context mai larg, legat de investiţiile financiare în Justiţie - şi nu au avut obiecţii de fond asupra mandatului sau obiectivelor asumate de ministrul Justiţiei", se mai precizează în declaraţia purtătorului de cuvânt al Guvernului.

Moţiunea simplă pe Justiţie depusă de PSD la Camera Deputaţilor a fost adoptată, marţi, de plen cu 155 voturi "pentru". Un număr de 60 de deputaţi nu şi-au exprimat votul. Moţiunea a fost dezbătută săptămâna trecută.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-18Parerea ta...

ANONIM
18 Oct 2016

Acest parlament plin de puscariabili nu mai are de mult nici o legimitate.Atunci cand de la tribuna parlamentului vedem vorbind un condamnat penal (dragnea) ma intreb: Ce fel de tara este asta ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz